Νέο SsangYong Korando

Νέο SsangYong Korando

Η SsangYong αποκάλυψε στην Κορέα το facelifted και αναβαθμισμένο Korando, με περιορτισμένες αλλαγές εξωτερικά και εκτεταμένες στην καμπίνα.

Το νέο SsangYong Korando δείχνει πιο επιθετικό από το απερχόμενο μοντέλο χάρη στο νέο εμπρός προφυλακτήρα, την ανασχεδιασμένη μάσκα και τα ενσωματωμένα LED στα φανάρια.

Οι υπόλοιπες αλλαγές στο σχεδιασμό είναι ουσιαστικά μετρημένες στα δάχτυλα, με κυριότερες από αυτές το φαρδύτερο πίσω σπόιλερ και τα ανασχεδιασμένα πίσω φώτα. Ας μην ξεχνάμε βέβαια, ότι το βασικό σχέδιο είναι διά χειρός Giugiaro και μόλις από το 2011, οπότε η SSangYong δεν είχε και μεγάλη πρεμούρα να το αλλάξει άρδην.

Το φρεσκάρισμα του νέου Korando είναι σαφώς πιο εκτεταμένο στην καμπίνα, καθώς το κορεατικό SUV διαθέτει νέο ταμπλό, ανασχεδιασμένο καντράν και μοντέρνο σύστημα πολυμέσων. Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να βρει ακόμη ξύλινες επενδύσεις, μεταλλικές διακοσμήσεις και υλικά ανώτερης ποιότητας σε σχέση με το παλιό μοντέλο.

Κάτω από καπό, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο δίλιτρους κινητήρες: Ο βασικός αποδίδει 149 PS και 36.7 kgm, ενώ η πιο ισχυρή έκδοση αποδίδει 181 PS και επίσης 36,7 kgm. Ανεξάρτητα με το ποιον κινητήρα θα επιλέξεις, μπορείς να το συνδυάσεις με 6άρι χειροκίνητο σασμάν ή αυτόματο και προαιρετικά με σύστημα τετρακίνησης.

Στην Κορέα, η τιμή του Korando ξεκινά από τα 20.710.000 γουόν που είναι το ισόποσο των €14.000.

[Πηγή SsangYong]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube