Νέο ŠKODA Rapid Spaceback: Διαρροή φωτογραφιών

Νέο ŠKODA Rapid Spaceback: Διαρροή φωτογραφιών

Το νέο ŠKODA Rapid Spaceback που επεικονίζεται στις φωτογραφίες που διέρρευσαν θα αρχίζει να πωλείται και στην Ελλάδα από το φθινόπωρο.

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από το ŠKODA Rapid Spaceback, μια πιο συμβαβτική έκδοση του χάτσμπακ ŠKODA Rapid λίφτμπακ. Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν από το Autoforum.cz εχτές.

Η ŠKODA είχε ήδη επιβεβαιώσει ότι η έκδοση Spaceback ήταν υπό εξέλιξη. Επίσημοι κύκλοι είπαν στη τσεχικά μέσα ενημέρωσης ότι το ŠKODA Rapid Spaceback, που θα ντεμπουτάρει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο, θα μπει σε γραμμή παραγωγής από τον Αύγουστο, με τις πωλήσεις να αρχίζουν τον Σεπτέμβριο. Και συμπλήρωσαν ότι το πιθανότερο όνομα του αυτοκινήτου παραγωγής θα είναι Spaceback.

Προφανώς, το ŠKODA Rapid Spaceback θα ακολουθήσει η ισπανική του έκδοση υπό τα σήματα της Seat, καθώς είναι γνωστή η στενή συγγενική σχέση του με το Toledo.

Οι κινητήρες που γνωρίζουμε από το Rapid λίφτμπακ, όπως και τα επίπεδα εξοπλισμού θα παραμείνουν απαράλλαχτα στο νέο ŠKODA Rapid Spaceback .

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube