Νέο Renault Scenic XMOD

Νέο Renault Scenic XMOD

Η Renault διευρύνει την γκάμα του Scenic με ένα νέο μοντέλο σε στιλ crossover υπό την ονομασία Scenic XMOD.

Βασισμένο στο ανανεωμένο μοντέλο, το Renault Scenic XMOD είναι ψηλωμένο, διαθέτει νέους προφυλακτήρες, προστατευμένα μαρσπιέ, νέες ζάντες αλουμινίου και ράγες οροφής, που όλα μαζί δίνουν μια εικόνα ψευδο-4x4. Τo Scenic XMOD είναι προσθιοκίνητο, αλλά θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις αντίξοες καιρικές συνθήκες, χάρη νέο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Grip Xtend.
Το Grip Xtend εμπλέκεται χειροκίνητα μέσω ενός περιστροφικού χειριστηρίου στην κεντρική κονσόλα. Η ρύθμιση «Road», που είναι και το στάνταρ set-up, λειτουργεί ως απλό σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης. Η ρύθμιση «Loose Ground» ελέγχει τη ροπή του μοτέρ και βελτιστοποιεί το φρενάρισμα στις επιφάνειες χαμηλής πρόσφυσης. Και τέλος, στη ρύθμιση «Expert», ο έλεγχος των φρένων αναλαμβάνεται από το Grip Xtend, αφήνοντας στον οδηγό τον έλεγχο του μοτέρ.
Η χώρος αποσκευών του Renault Scenic XMOD βελτιώθηκε σε σχέση με το Scenic, ανεβαίνοντας από τα 522 στα 555 lt.
Το Scenic ΧMOD είναι ένα μοντέλο που ενστερνίζεται και αυτό τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Renault. Την εικόνα της πρωτοείδαμε στο πρόσφατο Clio, θα μετουσιωθεί επίσης σε πράξη στο νέο Grand Scenic, το οποίο και θα συνεχίσει να υπάρχει απαράλλαχτο κατά τα άλλα στην γκάμα του γαλλικού MPV. Scenic XMOD και Grand Scenic θα φορέσουν επίσης το νέο σύστημα πολυμέσων της Renaul, το R-Link.
Και τα δύο αυτοκίνητα θα ντεμπουτάρουν στο σαλόνι της Γενεύης, τον προσεχή Μάρτιο, ενώ περισσότερες πληροφορίες για τα Renault Scenic, Scenic XMOD και Grand Scenic, καθώς και την τιμή τους θα μάθουμε αργότερα μέσα στο χρόνο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube