Νέο Renault Mégane Renaultsport RB8: Αποκάλυψη [video]

Νέο Renault Mégane Renaultsport RB8: Αποκάλυψη [video]

Η Renault γιορτάζει τον τρίτο τίτλο Κατασκευαστών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 με μια ειδική έκδοση του Mégane Renaultsport.

Μια νέα έκδοση του Renault Mégane Renaultsport αποκαλύφθηκε και ονομάζεται Red Bull Racing RB8. Με το μοντέλο αυτό που έγινε σε συνεργασία με τη Red Bull και θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της γκάμας των Mégane, η Renault Racing γιορτάζει τον τρίτο παγκόσμιο τίτλο της στους Κατασκευαστές της Formula 1.

Το Red Bull Racing RB8 έρχεται με μια σειρά στοιχείων πρόσθετου εξοπλισμού που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, μπάκετ Recaro, σύστημα πολυμέσων R-Link, σύστημα δορυφορικής πλοήγησης TomTom Live, λάστιχα Bridgestone Potenza και την τελευταία έκδοση του οθόνης RS Monitor.

Η σήμανση Red Bull συνεχίζει και στην καμπίνα, με αποκλειστικά για το μοντέλο αλουμινένια μαρσπιέ και πατάκια.
Αποκλειστικό είναι και το σκούρο μπλε χρώμα Twilight Blue με αλουμινένια φινιρίσματα Platinum Grey.
Το Red Bull Racing RB8 χρησιμοποιεί τον ίδιο δίλιτρο κινητήρα τούρμπο των 265 PS με stop/start, όπως και το Mégane Renaultsport 265 Cup. Όπως και το Cup, το RB8 χρησιμοποιεί σκληρότερα ελατήρια και αμορτισέρ, παχύτερες αντιστρεπτικές, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και χαρακτούς δίσκους με δαγκάνες της Brembo.

[Πηγή Renault]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube