Νέο Renault Espace, πρώτες φωτογραφίες

Νέο Renault Espace, πρώτες φωτογραφίες

Η Renault έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Espace που θα ντεμπουτάρει στο Σαλόνι του Παρισιού την επόμενη εβδομάδα.

Το νέο Renault Espace αλλάζει προσανατολισμό μπαίνοντας πανηγυρικά στην κατηγορία των crossover, αντί των μεγάλων MPV όπου ανήκαν οι τέσσερις προηγούμενες γενιές του.

Το σχήμα του νέου Espace απηχεί το πρωτότυπο Initiale Paris που είχαμε δει στην IAA 2013 στην Φρανκφούρτη και απομακρύνεται από την «κυτιοποίηση» της τέταρτης και απερχόμενης γενιάς.



Η γαλλική εταιρεία δεν έδωσε στη δημοσιότητα τεχνικές ή άλλες πληροφορίες και το μόνο που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής είναι ότι θα διατίθεται σε 5θέσια και 7θέσια έκδοση.

H πέμπτη γενιά του  Espace στηρίζεται πάνω στη διαμορφώσιμη πλατφόρμα CFM της συμμαχίας Renault-Nissan και θα φορά 4κύλινδρα μοτέρ τούρμπο, βενζίνης και ντίζελ.

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέo Renault Espace θα δοθούν στη δημοσιότητα στις 2 Οκτωβρίου, κατά την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου, στο Mondial de l’ Automobile 2014, στο Παρίσι.

[Πηγή Renault]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube