Νέο, φρεσκαρισμένο Nissan Micra

Νέο, φρεσκαρισμένο Nissan Micra

Κοσμητικές αλλαγές θα δεχτεί το σουπερμίνι της Nissan, που θα το δούμε στην Ελλάδα μέσα το 2013

Το νέο φρεσκαρισμένο Nissan Micra ντεμπουτάρισε στην Ταϊλάνδη –στην τοπική αγορά ονομάζεται March- σε μια προσπάθεια να κρατηθεί ανταγωνιστικό στην απαιτητική αγορά των σουπερμίνι. Το Micra να θυμίσουμε ότι ντεμπουτάρισε στην Ελλάδα, όπως και την υπόλοιπη Ευρώπη το 2011 και το facelift ήρθε πολύ γρήγορα για τα δεδομένα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Οι φωτογραφίες δείχνουν ένα March/Micra με πιο ογκώδη εμπρός προφυλακτήρα και νέα φώτα. Οι αλλαγές στο πίσω μέρος περιλαμβάνουν φώτα LED, ενώ θα υπάρχει διαθέσιμη και μια φρέσκια επιλογή σε ζάντες αλουμινίου.

Εσωτερικά, το ταμπλό δείχνει να κρατά τη βασική αρχιτεκτονική του υφιστάμενου Micra, αλλά με κάποιες αναβαθμίσεις στο λεβιέ ταχυτήτων και στα υλικά της καμπίνας. Οι αλλαγές στα τελευταία έρχονται ύστερα από τη σκληρή κριτική που δέχτηκε η Nissan για την οικονομικής επιλογής και τη χαμηλή ανταγωνιστικότητά τους.   

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για αλλαγές στην ισχνή γκάμα του μοτέρ, παρά τις ευρωπαϊκές εκκλήσεις για ένα μικρό ντίζελ. Έτσι και αυτό το Micra θα συνεχίσει να πορεύεται με τον 1.200άρη κινητήρα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube