Νέο Peugeot RCZ R 260 PS: Ντεμπούτο στο Goodwood

Νέο Peugeot RCZ R 260 PS: Ντεμπούτο στο Goodwood

Η Peugeot θα δείξει την έκδοση παραγωγής του πιο ισχυρού αυτοκινήτου της μέχρι σήμερα, του RCZ R στο Goodwood Festival of Speed.

Το RCZ θα είναι το πιο ισχυρό Peugeot παραγωγής που κατασκευάστηκε μέχρι σήμερα και θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του Goodwood Festival of Speed.

Το νέο RCZ R είναι μια εξέλιξη του Peugeot RCZ και θα κινείται από τον τούρμπο 1.600άρη του RCZ THP 200 που για την περίσταση αποδίδει 260 PS και η γαλλική εταιρεία δηλώνει για εκπομπές CO2 155 g/km. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα οι επιδόσεις του RCZ R, αλλά για την ιστορία αναφέρουμε ότι στο DRIVE έχουμε μετρήσει το RCZ 200 THP με 6,9” για τα 100 km/h από στάση, 15,7” για τα 160 km/h, 28,2” για τα 200 km/h και 26,9” για τα 1.000 m, και η τελική του φτάνει τα 236 km/h.

Το Peugeot RCZ R θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά δική του ρύθμιση για την ανάρτηση και ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης τύπου Τόρσεν. Αποκλειστικής σχεδίασης θα είναι και οι ζάντες που θα τοποθετούνται στο Peugeot RCZ R.
Η Peugeot πρωτοέδειξε το RCZ R στο Σαλόνι του Παρισιού και στη συνέχεια της Γενεύης, σε ένα χαρακτηριστικό μαύρο χρώμα με χαλκόχρωμο σαλόνι

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube