Νέο Nissan Micra προ των πυλών [video]

Νέο Nissan Micra προ των πυλών [video]

Τρία χρόνια πέρασαν από την παρουσίαση της τέταρτης γενιάς του Micra και η Nissan προχώρησε σε ανανέωση τόσο της εξωτερικής όσο και της εσωτερικής εμφάνισης του.

Σύμφωνα με την φίρμα, οι αλλαγές που υπέστη το σουπερμίνι της είναι εκτεταμένες και στόχο έχουν να προσθέσουν στον οικονομικό, από πλευράς τιμής, χαρακτήρα του, μια αύρα ποιότητας και δυνατότητες εξατομίκευσης.

Εκτός από τις εμφανείς διαφορές στην εμφάνισή του, το εσωτερικό απέκτησε νέο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 5,8”, ποιοτικότερες επενδύσεις και βελτιωμένα πλαστικά στο ταμπλό. Μάλιστα, στην πλούσια έκδοση Acenta οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να «παίξουν» με τα χρώματα, μιας και το καπάκι των μπουλονιών των τροχών και οι καθρέφτες μπορούν να αποκτήσουν διαφορετική απόχρωση από το υπόλοιπο αμάξωμα, κάτι που ισχύει και για τον επιλογέα ταχυτήτων, τους αεραγωγούς και τα πατάκια.

Στο εξωτερικό, συναντάμε νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, νέα μάσκα, νέο καπό και νέα φανάρια, με τα πίσω να είναι τύπου LED.

Από πλευράς κινητήρων δεν υπήρξαν αλλαγές, με την χώρα μας να απολαμβάνει μία έκδοση κινητήρα, αυτή με τον 3κύλινδρο 1.2 των 80 ίππων που συνδυάζεται με χειροκίνητο ή CVT κιβώτιο ταχυτήτων.

Τέλος, τα επίπεδα εξοπλισμού παραμένουν ως έχουν, περιλαμβάνοντας ως στάνταρ τον κλιματισμό, έξι αερόσακους, ESP και αρκετές ηλεκτρικές ευκολίες.

Το ανανεωμένο Micra αναμένεται στην ελληνική αγορά στα μέσα του φθινοπώρου, με τις τιμές να είναι ελαφρώς υψηλότερες από το υπάρχον μοντέλο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube