Νέο Nissan 370Z MY2018

Νέο Nissan 370Z MY2018

Μικρές αισθητικές αλλαγές και νέο σετ συμπλέκτη υψηλών επιδόσεων για το MY2018 του πισωκίνητου Z.

Το Nissan 370Z βρίσκεται στην παραγωγή από το 2009 και το 2013 υπέστη το πρώτο του ουσιαστικό facelift.

Βέβαια, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η τελευταία γενιά του πισωκίνητου κουπέ της Nissan είχε και αρκετές «ειδικές» εκδόσεις, αλλά αυτή την στιγμή οι άνθρωποι της ιαπωνικής εταιρείας θεώρησαν ότι χρειάζεται ένα μικρό ρετουσάρισμα εν είδη Model Year.

Πιο αναλυτικά, το 370Z MY2018 διαθέτει σκουρόχρωμα φώτα εμπρός και πίσω (στοιχείο που υπήρχε στον προαιρετικό εξοπλισμό του μοντέλου), μαύρες χειρολαβές, μαύρο διακοσμητικό στο πίσω προφυλακτήρα και νέες diamond cut ζάντες 19”. Τέλος, οι αισθητικές αλλαγές συμπληρώνονται από τον εμπλουτισμό της χρωματικής παλέτας με ένα νέο κόκκινο μεταλλικό χρώμα, ενώ αφορούν μόνο την κουπέ έκδοση, μιας και τα roadster και NISMO δεν θα τις έχουν.

Στα μηχανικά μέρη η μόνη αλλαγή που συναντάμε είναι το νέο σετ συμπλέκτη υψηλών επιδόσεων της Exedy για την έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο. Ο κινητήρας παραμένει ο ίδιος 3.7 V6 με 328 ίππους και στέλνει την κίνηση στον πίσω άξονα.

Τέλος, το Nissan 370Z MY2018 διαθέτει και το σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων NissanConnect Premium με οθόνη αφής 7” και κάμερα οπισθοπορείας.

[Πηγή: Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube