Νέο Mitsubishi Delica Mini: Ένα off-road τσέπης!

Νέο Mitsubishi Delica Mini: Ένα off-road τσέπης!

Το νέο Mitsubishi Delica Μini είναι ένα υβριδικό off-roader με μήκος κάτω από 3,4 m και μοτέρ 658 cc.

Mitsubishi Delica Mini

Το άγνωστο στα μέρη μας Delica θα γιορτάσει το 2023 τα 55α γενέθλια του και η Mitsubishi σχεδιάζει να επεκτείνει τη γκάμα του με μια νέα λιλιπούτεια έκδοσή του: την Mitsubishi Delica Μini 

Το Delica Mini θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό στην Έκθεση του Τόκιο τον ερχόμενο Ιανουάριο και θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Ιαπωνίας προς τα τέλη του 2023.

Mitsubishi Delica Mini

Με μήκος που δεν υπερβαίνει τα 3,4 m, το νέο Delica Mini δεν περιορίζεται στις διακοσμητικές πινελιές όπως τα μαύρα πλαστικά και οι γλίστρες, αλλά η Mitsubishi έχει ανακοινώσει ότι θα είναι τετρακίνητο και θα διαθέτει εντυπωσιακές εκτός δρόμου ικανότητες για το μέγεθος του.

Κάτω από το καπό θα υιοθετεί το υβριδικό τετρακίνητο σύστημα μετάδοσης του eK τέταρτης γενιάς. To τελευταίο αποτελείται από έναν τρικύλινδρο τούρμπο κινητήρα 658 cc που συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και ένα αυτόματο κιβώτιο CVT.

Mitsubishi Delica Mini

Η Mitsubishi υπόσχεται ότι το νέο Delica Mini είναι «μικρό αλλά σκληροτράχηλο», προσφέροντας παράλληλα γενναιόδωρους χώρους για τους επιβάτες και εύκολη πρόσβαση στην καμπίνα του χάρη στις συρόμενες πίσω πόρτες.

Για περισσότερες πληροφορίες για το μικρό off-roader θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την πλήρη αποκάλυψη του τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube