Νέο Mazda CX-3 στην έκθεση του Λος Άντζελες

Νέο Mazda CX-3 στην έκθεση του Λος Άντζελες

Το κόμπακτ crossover CX-3 είναι το επόμενο μοντέλο που θα ρίξει στην αγορά η Mazda, με τα επίσημα αποκαλυπτήρια του να έχουν προγραμματιστεί για την έκθεση του Λος Άντζελες το Νοέμβριο.

Μπορεί στη χώρα μας το τοπίο να παραμένει θολό όσον αφορά το μέλλον της Mazda αλλά στον υπόλοιπο κόσμο, η ιαπωνική φίρμα διάγει μια από τις καλύτερες περιόδους της, με την γκάμα της πλήρως ανανεωμένη και ένα ακόμα νέο μοντέλο να έρχεται: Το κόμπακτ crossover CX-3.

Το νέο μοντέλο της Mazda θα παρουσιαστεί σε μορφή πρωτότυπου αρχικά στην έκθεση του Λος Άντζελες, που θα πραγματοποιηθεί στις 21-30 Νοεμβρίου. Και μέχρι να έρθει η ώρα για την πλήρη αποκάλυψη, η ιαπωνική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα το σκίτσο που βλέπετε στη φωτογραφία για να μας προϊδεάσει.

Από αυτό καταλαβαίνουμε ότι σχεδιαστικά το νέο CX-3 θα ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά του KODO design και της τεχνολογίας SkyActiv, τα οποία μας σύστησε η Mazda στα τελευταία μοντέλα της.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, αλλά ακολουθώντας τη μόδα της εποχής θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το κόμπακτ crossover θα κυκλοφορήσει με προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις και πως θα εξοπλίζεται με μικρού κυβισμού κινητήρες, όπως ο νέος ντίζελ 1.5 με ισχύ 105 PS που είδαμε στο νέο Mazda 2 και ο 1.5 βενζίνης με τους 115 PS.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube