Νέο Kahn Flying Huntsman 6x6

Νέο Kahn Flying Huntsman 6x6

H Kahn design θα αποκαλύψει την έκδοση 6x6 του Project Flying Huntsman στο Σαλόνι της Γενεύης την επόμενη εβδομάδα.

Το Flying Huntsman 6x6 βασίζεται στο Land Rover Defender 110 και, όπως λέει η Kahn, το πρωτότυπό της, με κωδική ονομασία «Mission 1», κινείται από έναν 6,3λιτρο κινητήρα LS V8 της General Motors που αποδίδει περίπου 435 άλογα. Συνδυάζεται δε με ένα 6άρι αυτόματο σασμάν.  

Οι προδιαγραφές του Flying Huntsman το φέρνουν ευθέως αντιμέτωπο με το Mercedes-Benz G63 AMG 6x6, το οποίο να θυμίσουμε ότι από ένα διτούρμπινο 5,5λιτρο κινητήρα V8 αποδίδει 544 PS, αλλά και 77,5 kgm. Το Huntsman 6x6 διαθέτει μπλοκέ διαφορικά, ενισχυμένο πλαίσιο και αναβαθμισμένη ανάρτηση και φρένα. Πιο μακρύ από το στάνταρ Flying Huntsman κατά 1,2 m και πιο φαρδύ κατά 15 πόντους, η Kahn λέει ότι το 6x6 θα μπορούσε να «ξεπεράσει σε άνεση οποιοδήποτε ασφάλτινο SUV».

H Kahn λέει επίσης ότι οι άλλες αναβαθμίσεις, μεταξύ των οποίων και η θωράκιση του 6x6, υπάρχουν ως προτάσεις στους αγοραστές, ενώ η φίρμα αυτή τη στιγμή σχεδιάζει ένα πρόγραμμα παραγωγής για την τετράτροχη, αλλά και την έκδοση 6x6 του Flying Huntsman.    

Τη καμπίνα του αυτοκινήτου δεν θα τη δούμε μέχρι την επίσημη αποκάλυψη του αυτοκινήτου στη Γενεύη, αλλά η εταιρεία αποκάλυψε ότι η πανοραμική γυάλινη οροφή σε όλο το μήκος του «ουρανού» θα είναι στάνταρ εξοπλισμός στο αυτοκίνητο. Ομοίως και η τιμή του θα ανακοινωθεί στη Γενεύη, αλλά μπορούμε να εκτιμήσουμε ότι θα είναι σημαντικά παραπάνω από τις £125.000 ή €172.000 που στοιχίζει το 4x4 προ φόρων στην Αγγλία.

[Πηγή Kahn Flying Huntsman 6x6 via Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube