Νέο Isuzu D-Max XTR

Νέο Isuzu D-Max XTR

Νέα έκδοση του ιαπωνικού pickup με επιθετικό bodykit και καλύτερη ανάρτηση.

Η Isuzu παρουσίασε στην έκθεση επαγγελματικών οχημάτων του Birmingham το D-Max XTR, μια έκδοση του δημοφιλούς pickup σχεδιασμένη για αυτούς που θέλουν να οδηγούν το pickup τους για δουλειά αλλά και για διασκέδαση. 

Εξωτερικά, το D-Max XTR ξεχωρίζει από το bodykit που περιλαμβάνει τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με πλαστικά προστατευτικά που αγκαλιάζουν τη γρίλια, τα φωτιστικά σώματα και το καπό, τα φουσκωμένα φτερά, τα σκαλοπάτια στα μαρσπιέ, την αεροτομή και το νέο πίσω προφυλακτήρα. Η έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε εξωτερικές αποχρώσεις Splash White, Titanium Silver Met, Obsidian Grey Mica και Cosmic Black Mica με μαύρες εξάκτινες ζάντες 17" που φορούν εκτός δρόμου ελαστικά Pirelli Scorpion All Terrain Plus 265/70R17.

Isuzu

Στο εσωτερικό βρίσκουμε σπορ τιμόνι, θερμαινόμενα σπορ καθίσματα, επενδύσεις από δέρμα, suede και carbon fiber σε συνδυασμό με πράσινες ραφές. Το μοντέλο εξοπλίζεται με νέα ανάρτηση της Pedders η οποία προσφέρει άνεση σε όλα τα εδάφη και ενισχύει τις εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου σε συνδυασμό με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος που φτάνει τα 250mm. Τέλος, οι μεγαλύτεροι δίσκοι φρένων έχουν δαγκάνες από Kevlar ceramic σε πράσινο χρώμα.

Η τιμή της έκδοσης XTR ξεκινά από τα £33.999 (περίπου 39.546 ευρώ) στη Μ.Βρετανία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube