node/33087

Νέο ηλεκτρικό MG eZS

Το crossover της MG απέκτησε ηλεκτρική έκδοση με αυτονομία 428 km.

Η ηλεκτρική έκδοση του MG ZS ονομάζεται eZS και αποκαλύφθηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Guangzhou.

Το νέο μοντέλο έχει ένα ηλεκτρομοτέρ που δίνει κίνηση στους εμπρός τροχούς και παράγει 150 ίππους και 35,7 kgm ροπή. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, οι επιδόσεις που χαρίζει στο 4,3 μέτρων crossover είναι δυνατές και για να πιάσει τα 50 km/h από στάση χρειάζεται 3,1”. Πληροφορίες σχετικές με το πακέτο μπαταριών δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά γνωρίζουμε ότι θα παρέχει αυτονομία 428 km και θα μπορεί να φορτίσει το 80% της χωρητικότητάς του σε 30 λεπτά.

MG eZS interior

Σχεδιαστικά, η ηλεκτρική έκδοση του MG ZS διαφέρει από τις απλές σε λιγοστά σημεία, όπως η μάσκα και η σχεδίαση των τροχών. Στο εσωτερικό, οι διαφορές εντοπίζονται στο νέο σύστημα πολυμέσων που απεικονίζει και την λειτουργία του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης, στον εμπλουτισμένο πίνακα οργάνων, καθώς και στον περιστροφικό επιλογέα ταχυτήτων του αυτόματου κιβωτίου.

Η νέα ηλεκτρική έκδοση του ZS θα εμπλουτίσει την γκάμα της MG Motor προς τα μέσα του 2019.

node/39450

Nissan Ariya: Με σύστημα τετρακίνησης e-4ORCE [video]

Το Ariya, το νέο ηλεκτρικό SUV της Nissan θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου.

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 | Θάνος Παππάς Επικοινωνία

Nissan Ariya: Με σύστημα τετρακίνησης e-4ORCE [video]

Η Nissan μας προετοιμάζει για την πρεμιέρα του Ariya που είναι προγραμματισμένη για τις 15 Ιουλίου (8.00 ώρα Ελλάδος) με ένα αποκαλυπτικό video-teaser.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε από τα γρήγορα πλάνα, τα φώτα LED της έκδοσης παραγωγής του Ariya είναι σχεδόν πανομοιότυπα με αυτά του πρωτοτύπου, με την καλυμμένη γρίλια ανάμεσά τους να αποτελεί ασπίδα για τους αισθητήρες του πακέτου συστημάτων υποβοήθησης ProPILOT 2.0. Αντίστοιχα, τα πίσω φώτα ενώνονται με μια λωρίδα LED ενώ στο προφίλ έχουν διατηρηθεί τα τόξα σε μαύρη απόχρωση πάνω από τους θόλους των τροχών που υπενθυμίζουν τον SUV χαρακτήρα του μοντέλου.

Ένα ακόμη νέο είναι η πρεμιέρα του συστήματος τετρακίνησης e-4ORCE της Nissan με δύο ηλεκτροκινητήρες (ένα σε κάθε άξονα). Οι τελευταίες πληροφορίες για το Ariya κάνουν λόγο για αυτονομία της τάξεως των 480 km και τιμή αγοράς υψηλότερη από το αντίστοιχου μεγέθους Qashqai.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Nissan μείνετε συντονισμένοι στο drive.gr.

 

node/39445

Koenigsegg: Έβγαλε ταινία μικρού μήκους! [video]

Δείτε τον Christian von Koenisgegg να πρωταγωνιστεί στο "Time to Reign" μαζί με το προσωπικό του Reggera.

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 | Θάνος Παππάς Επικοινωνία

Koenigsegg: Έβγαλε ταινία μικρού μήκους! [video]

Ο Christian von Koenigsegg φαίνεται πως βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο μέσα στο γεμάτο πρόγραμμά του για να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη μικρού μήκους ταινία της εταιρείας του!

Η ταινία με τίτλο "Time to Reign: A Koenigsgegg Mini Blockbuster" έκανε πρεμιέρα σήμερα στον YouTube και απεικονίζει τον ιδρυτή και CEO της Koenigsegg να πλένει το προσωπικό του Regera χορεύοντας κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο του Ängelholm. O Christian δέχεται ένα τηλεφώνημα από την Veronica η οποία του ζητά να της πουλήσει το αυτοκίνητο, κάτι το οποίο αμέσως αρνείται.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκινάει μια περιπέτεια (η οποία περιέχει και τοποθέτηση προϊόντος) με ειδικούς πράκτορες να κλέβουν το Koenisgegg Reggera μέσα από μια αποθήκη στα κεντρικά της Koenigsegg που φυλάσσεται από μια παραστρατιωτική οργάνωση. Φυσικά, από την χιουμοριστική ταινία δεν θα μπορούσε να λείπουν και οι σκηνές καταδίωξης, με το Reggera και δύο παλιά μοντέλα της Volvo.

Το σενάριο και η παραγωγή της ταινίας έγιναν 100% από εργαζόμενους της Koenigsegg (κάτι μας λέει πως έβαλε το χεράκι του και ο γιος του,  Sebastian, ενώ σε κάποια σκηνή εμφανίζεται και η σύζυγός του Halldora. Αφού σας προετοιμάσαμε κατάλληλα, σας αφήνουμε να δείτε την ταινία.

TAGS