Νέο Hyundai Santa Fe 2016

Νέο Hyundai Santa Fe 2016

H Hyundai λανσάρισε στην Κορέα το νέο Santa Fe με την ονομασία “The Prime”, που έχει κάμποσες αλλαγές, νέο εξοπλισμό και αναβαθμισμένη ασφάλεια.

Αν θυμάστε, το υπάρχον Santa Fe είχε αξιολογηθεί ως «οριακό», στο Crash Test Μικρής Επικάλυψης του αμερικανικού ανεξάρτητου οργανισμού IIHS. Σύμφωνα με τη Hyundai, το νέο μοντέλο έχει βελτιωμένη δομή πλαισίου, με χρήση χάλυβα υψηλής αντοχής, οπότε θα αξιολογηθεί ως «καλό».

Παράλληλα, η Hyundai έχει προσθέσει στο Santa Fe του 2016 πολλά συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, όπως το Advanced Smart Cruise Control, το Autonomous Emergency Braking, το Blind Spot Detection και το Autonomous Highway Safety Driving.

Το νέο μοντέλο έχει επίσης μια κάμερα οπισθοπορείας 100 megapixel (για πρώτη φορά σε κορεατικό SUV), σύστημα παρακολούθησης Around View Monitor 360 μοιρών, Dynamic banding Light, Advanced Parking Steering Support System και ηχοσύστημα της JBL Audio.

Στο εμπρός μέρος, οι εξωτερικές διαφορές από το σημερινό μοντέλο συνοψίζονται σε νέο φωτιστικά σώματα, νέο προφυλακτήρα και νέα φώτα ημέρας LED. Πίσω έχουμε επίσης νέα φώτα και προφυλακτήρα, ενώ νέας σχεδίασης είναι και οι αλουμινένιες ζάντες. Υπάρχουν και τρία καινούργια χρώματα.

Τα επίπεδα εξοπλισμού εξαρτώνται από τον κινητήρα. Με τον 2.0 Diesel πηγαίνουν τα Smart, Modern, Exclusive και Exclusive Special, ενώ με τον 2.2 Diesel τα Premium, Exclusive και Exclusive Special.

[Πηγή: thekoreancarblog.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube