Νέο Hyundai Kona Electric, τώρα και σε N Line

Νέο Hyundai Kona Electric, τώρα και σε N Line

Το νέο Hyundai Kona Electric δέχεται τη «θεραπεία» N Line για να ανέβει στo σπορ chart. Στιλιστικές βελτιώσεις για πελάτες που θέλουν να ξεχωρίσουν. Η παραγωγή του μοντέλου θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο.

Το νέο Hyundai Kona Electric είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της φίρμας που αποκτά έκδοση N Line.

Προς υπενθύμισή σας, το διακριτικό N Line έρχεται να χαρακτηρίσει απλώς την εμφάνιση και όχι τη σπορ ουσία. Για να μην το μπερδεύουμε με το άλλο ηλεκτρικό, το Ioniq 5 N που είναι ουσιαστικά σπορ μοντέλο με την ανάλογη τεχνική προετοιμασία και βελτίωση.

Η τιμή του νέου Hyundai Kona Electric N Line για την ελληνική αγορά δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί

Hyundai Kona Electric N Line

Το Hyundai Kona Electric N Line θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται από τον Φεβρουάριο και θα το δούμε στους ευρωπαϊκούς δρόμους «την άνοιξη», σύμφωνα με τους Κορεάτες. Είναι λοιπόν ένα μοντέλο με πιο σπορ και πιο δυναμική σχεδίαση, το οποίο όμως διατηρεί τις επιδόσεις και την αυτονομία του στάνταρ Kona Electric.

Στην καλύτερα εξοπλισμένη έκδοσή του, αυτή με τη μεγάλη μπαταρία των 65,4 kWh, το Hyundai Kona Electric διαθέτει κινητήρα ισχύος 217 ίππων και ροπής 225 Nm, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 172 km/h.

Hyundai Kona Electric N Line

Με τη μικρή μπαταρία των 48,4 kWh, το μοντέλο έχει κινητήρα 156 ίππων. Και στις δύο περιπτώσεις, η ηλεκτρική μονάδα τοποθετείται εμπρός. Από αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι αυτή η έκδοση N Line φέρνει μια επιθετική πλευρά που δεν έχει το βασικό μοντέλο.

Μια σπορ έκδοση του δημοφιλούς Kona που θα μπορούσε κάλλιστα να πείσει νέους οδηγούς να γίνουν ηλεκτροκίνητοι. Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι το στοίχημα και η επιθυμία του κατασκευαστή: «Να προσφέρει μια νέα οδηγική εμπειρία με επίκεντρο τον πελάτη».

Hyundai Kona Electric N Line

Τα στοιχεία που το διαφοροποιούν από το βασικό μοντέλο είναι τα παρακάτω:
- Πιο επιθετική και σπορ σχεδίαση εμπρός και πίσω
- N Line εμπρός και πίσω προφυλακτήρας
- Γυαλιστεροί μαύροι εξωτερικοί καθρέφτες
- Μαύρη οροφή (προαιρετικά)
- Τιμόνι N Line
- Αποκλειστικής σχεδίασης μεταλλικά πεντάλ N Line
- Ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών με αποκλειστική σχεδίαση N Line
- Καθίσματα N Line με κόκκινες ραφές
- Δύο διαθέσιμες επενδύσεις στα καθίσματα: Ύφασμα ή Eco Alcantara και συνδυασμός δέρματος
-Ειδική έκδοση Alcantara με 57% ανακυκλωμένο πολυεστέρα

Hyundai Kona Electric N Line

Οι μικρές κόκκινες λεπτομέρειες στο τιμόνι και στο ταμπλό συμβάλλουν στη μοναδική αισθητική αυτής της έκδοσης N Line. Για το λανσάρισμά του, το Hyundai Kona Electric N Line θα προσφέρεται με το χρώμα Serenity White Pearl (αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες) και την οροφή Abyss Black Pearl.

Η αναβάθμιση N Line επεκτείνεται βέβαια και σε όλες τις εκδόσεις συστήματος κίνησης του νέου Kona, θερμική, υβριδική ή 100% ηλεκτρική.

Hyundai Kona Electric N Line

Η τιμή του νέου Hyundai Kona Electric N Line για την ελληνική αγορά δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube