Νέο Hyundai i20 Active, νέες φωτογραφίες

Νέο Hyundai i20 Active, νέες φωτογραφίες

H Hyundai Iνδίας έδωσε στη δημοσιότητα μια μεγάλη σειρά φωτογραφιών για το Hyundai i20 Active που λανσάρεται επίσημα την άλλη εβδομάδα.

Το νέο Hyundai i20 Active είναι στην ουσία ένα ρωμαλέο στάνταρ i20, το γνωστό κορεατικό σουπερμίνι, για το οποίο είχαμε πάρει μια δυνατή ιδέα από τις scoop φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο web στο τέλος του προηγούμενου μήνα.

Σε διαστάσεις, το i20 Active είναι ένα πόντο πιο μακρύ, 2,6 πιο φαρδύ και πέντε πόντους ψηλότερο από το απλό i20. Μεταξόνιο και πορτμπαγκάζ παρέμειναν αναλλοίωτα, στα 2,57 m και 326 lt αντίστοιχα, ενώ στο αμάξωμα τοποθετήθηκαν πλαστικά προστατευτικά στα φρύδια των φτερών, στα πλευρικά μαρσπιέ και στο χαμηλό τμήμα των προφυλακτήρων. Εκτός από την ελαφρώς πιο αρρενωπή όψη, η Hyundai θα διαθέτει το i20 Active αποκλειστικά με κίνηση εμπρός και με γκάμα μοτέρ και κιβωτίων που προέρχεται κατευθείαν από το στάνταρ i20. To i20 Active πατά πάνω σε ζάντες ελαφρού κράματος των 16” και εξοπλίζεται με σειρά φώτων ημέρας LED εμπρός, κατευθυνόμενα φώτα και ράγες οροφής.

Στην καμπίνα, το ψηλωμένο i20 είναι πλούσια εξοπλισμένο με αυτόματο κλιματισμό, αλουμινένια πεντάλ, χρωματικά θέματα καμπίνας σε Tangerine Orange ή Aqua Blue, είσοδο χωρίς κλειδί, stop/start, θύρες USB και AUX, Bluetooth και 1GB αποθηκευτικό χώρο δεδομένων. Επιπλέον διαθέτει ηχοσύστημα με οκτώ ηχεία, τιμόνι ρυθμιζόμενο σε ύψος και απόσταση και ψυχόμενο ντουλαπάκι συνοδηγού. Λόγω των χαμηλών απαιτούμενων προδιαγραφών της αγοράς της Ινδίας, για την ασφάλεια φροντίζουν μόνο μετωπικοί αερόσακοι.

Το νέο Hyundai i20 Active βρίσκεται ήδη καθ’ οδόν για τις ινδικές αντιπροσωπείες, ενώ για την Ευρώπη, το πότε θα διατεθεί, καθώς και τις προδιαγραφές ασφαλείας και εξοπλισμού θα μάθουμε αργότερα.

[Πηγή Hyundai via rushlane.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube