Νέο Hyundai Bayon: Ένα ακόμη SUV για τους Κορεάτες

Νέο Hyundai Bayon: Ένα ακόμη SUV για τους Κορεάτες

Η Hyundai ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την άφιξη ενός νέου SUV για τις αρχές του επόμενου έτους, στην κατηγορία Β, παράλληλα με το Kona. Που έχει ήδη και όνομα: Bayon.

Hyundai Bayon teaser

Ένα ακόμη SUV; Ναι, ένα ακόμη. Η VW έχει 24! Η Hyundai, η οποία διαθέτει ήδη αρκούντως φορτωμένο κατάλογο σε αυτήν την κατηγορία (Kona, Tucson, Santa Fe και Nexo), έρχεται να προσθέσει ένα νέο μοντέλο. Όμως, κατά παράδοξο τρόπο, θα μπορούσε να βρεθεί εμπορικά απέναντι στο Kona, χωρίς ωστόσο να το αντικαθιστά πλήρως.

Το Bayon αντλεί την έμπνευση για το όνομά του από τη Γαλλία: «Το όνομα Bayon εμπνέεται άμεσα από την πόλη Bayonne που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Γαλλία. Το Bayon είναι πάνω από όλα ένα ευρωπαϊκό προϊόν, οπότε η Hyundai αποφάσισε να του δώσει το όνομα μιας ευρωπαϊκής πόλης. Τουριστικό σημείο ανάμεσα στις ακτές του Ατλαντικού και τα Πυρηναία, η πόλη αυτή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε όλους τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας και ειδικότερα της πεζοπορίας, και σε απόλυτη αρμονία με τον χαρακτήρα του “lifestyle” αυτού του νέου μοντέλου».

Μέχρι στιγμής, εκτός από αυτήν την εικόνα του πίσω φαναριού σε σχήμα μπούμερανγκ, δεν έχουμε και πολλά να εικάσουμε. Πέραν του ότι το Bayon βρίσκεται στο τέλος της εξέλιξής του, καθώς το λανσάρισμα έχει προγραμματιστεί για το πρώτο 6μηνο του 2021. Συνεπώς, η επίσημη παρουσίαση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σχετικά άμεσα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube