Νέο Ford Focus RS: Τελευταία ευκαιρία, επεισόδιο 8 [video]

Νέο Ford Focus RS: Τελευταία ευκαιρία, επεισόδιο 8 [video]

Έκαναν οι μηχανικοί εξέλιξης του Focus RS αρκετά για να ικανοποιήσουν την κριτική του αντιπροέδρου της Ford για το μέτριο τιμόνι και την αίσθηση στα φρένα;

Σε συνέχεια της απογοήτευσης του αντιπροέδρου της Ford, Raj Nair, όπως αυτή εκφράστηκε στο προηγούμενο επεισόδιο, και της άρνησής του να υπογράψει την έναρξη παραγωγής του Focus RS, επήλθε πανικός.

Οι μηχανικοί σήκωσαν τα μανίκια, καθώς τους απέμεναν μόλις έξι εβδομάδες για να βελτιώσουν και να φτιάξουν ό,τι παρατήρησε ο Nair, προκειμένου να αποφύγουν τις καθυστερήσεις στην παραγωγή του νέου Focus RS. Το κορυφαίο θέμα στη λίστα της αποκατάστασης ήταν η έλλειψη αίσθησης στο τιμόνι, στην οδηγική ρύθμιση «Normal». Το επόμενο θέμα αφορούσε την κακή απόκριση των φρένων υπό μέτρια και ισχυρή πίεση στο πεντάλ. Τέλος, ο Nair, που δεν είναι άσχετος καθώς είναι μηχανολόγος εξέλιξης του Μπλε Οβάλ από το 1987, ζήτησε από τιους μηχανικούς να προσθέσουν ακόμη περισσότερη «εντύπωση» στο νέο Focus RS, με περισσότερα «ποπ» από την εξάτμιση, «μπαμ» και αναρροφήσεις στο άφημα του γκαζιού.

Έτσι οι μέρες έγιναν μακριές και οι εργασίες τελείωναν αργά τη νύχτα, για να καταφέρουν τελικά οι μηχανικοί να εντυπωσιάσουν το αφεντικό τους. Θα υπογράψει τελικά όμως ο Nair, ή θα τους κάνει τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη; Η απάντηση στο video.

[Πηγή Ford Performance]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube