Νέο Fiat Linea, πρώτη φωτογραφία teaser

Νέο Fiat Linea, πρώτη φωτογραφία teaser

H Fiat έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα-teaser για τον επερχόμενο αντικαταστάτη του Linea που θα ντεμπουτάρει στο Istanbul International Auto Show.

Τo ανασχεδιασμένο σεντάν που θα αποτελέσει την επόμενη γενιά του Linea θα κάνει την πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Κωνσταντινούπολης, στην Τουρκία, στις 21 Μαΐου.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι το Fiat Linea, στην ουσία πρόκειται για τη σεντάν εκδοχή του Punto. Κάτι που ενδεχομένως να μας δώσει τον τόσο για το πώς πρέπει να περιμένουμε να είναι το Punto της επόμενης γενιάς.

Το αυτοκίνητο απ’ ό,τι βλέπουμε από τη φωτογραφία, με φώτα χαρακτηριστικού σχήματος και ενσωματωμένο αεροδυναμικό χείλος εκφυγής στο καπό. Ακόμα διακρίνουμε τις αδρές γραμμές που συνιστούν τη σιλουέτα του, αλλά και το πιο στρογγυλεμένο αμάξωμα.

Η Fiat θα μπορούσαμε να πούμε ότι τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με το νέο Linea, αλλά υποσχέθηκε ότι θα διαθέτει «πληθωρικό ιταλικό ντιζάιν», καθώς και «καταπληκτική άνεση στο εσωτερικό και δυνατότητα φόρτωσης». Ο Ιταλός κατασκευαστής υπογράμμισε επίσης ότι μπορούμε να περιμένουμε «συντριπτικό συνδυασμό άνεσης και ευρυχωρίας, αποτελεσματικότητας και τεχνολογίας».

[Πηγή Fiat μέσω Carscoops]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube