Νέο FIAT 500 RED κατά των πανδημιών

Νέο FIAT 500 RED κατά των πανδημιών

Ο Όμιλος Stellantis συνεργάστηκε με το ίδρυμα RED, που συνδημιουργήθηκε από τον τραγουδιστή Bono, για να λανσάρει αρκετές ειδικές εκδόσεις των Jeep και Ram, αλλά πλέον και με τη FIAT με αυτό το 500 RED.

Μπορεί η φίρμα RED να σας είναι ήδη γνωστή. Εάν όχι, να ξέρετε ότι πρόκειται για ένα όνομα που συνδέεται με πολλές μεγάλες εταιρείες, κοινός στόχος των οποίων είναι η συγκέντρωση κεφαλαίων για την καταπολέμηση των πανδημιών και ειδικότερα του AIDS, της ελονοσίας ή της φυματίωσης.

Με συνιδρυτή της τον Bono, η RED συνεργάζεται με τον Όμιλο Stellantis για το λανσάρισμα πληθώρας ειδικών εκδόσεων της Jeep και της Ram, αλλά και με τη FIAT που λανσάρει το 500 RED. Προφανώς το μικρό ιταλικό αυτοκίνητο φιγουράρει σε μια έντονη κόκκινη απόχρωση που την βρίσκουμε και στην καμπίνα, αλλά μόνο στο κάθισμα του οδηγού!

FIAT 500 RED

Η FIAT διευκρινίζει εντούτοις ότι θα διατίθενται στους πελάτες και πιο ήπια χρώματα στον χώρο των επιβατών. Και κυρίως στα καθίσματα που είναι κατασκευασμένα από «Seaqual», ένα υλικό φτιαγμένο από πλαστικά που συλλέγονται, απορρυπαίνοντας τους ωκεανούς.

Το «πρώτο RED στον κόσμο» δεν θα είναι το μοναδικό στην τορινέζικη γκάμα: Τα 500 X και 500 L θα δικαιούνται επίσης μια σπέσιαλ έκδοση RED, ακριβώς όπως και το σκούτερ Iride που βλέπετε στη φωτογραφία. «Κάθε αυτοκίνητο της οικογένειας RED συνοδεύεται από κιτ καλωσορίσματος που περιλαμβάνει μια αντλία απολυμαντικού χεριών και μπρελόκ ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση», διευκρινίζει η FIAT, η οποία ανακοινώνει επίσης ένα ειδικό «βιοκτόνο» φίλτρο σωματιδίων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube