Το νέο Citroën DS 5LS σε πραγματικό μέταλλο

Το νέο Citroën DS 5LS σε πραγματικό μέταλλο

Αρκετά νέα Citroën DS 5LS απαθανατίστηκαν από το φωτογραφικό φακό στην Κίνα, κοντά στο εργοστάσιο κατασκευής του.

Η τελευταία προσθήκη στην γκάμα των Citroën DS είναι το 5LS που βασίζεται στο DS5 και πιθανόν να παραμείνει ένα μοντέλο μόνο για την κινεζική αγορά.

Μια παρτίδα παραγωγής απαθανατίστηκε σε ένα πάρκινγκ, πολύ κοντά στο εργοστάσιο του Shenzhen, όπου κατασκευάζεται το 5LS μαζί με το DS5, ως μέρος της κοινοπραξίας Changan-PSA.

Με προγραμματισμό να εισέλθει στον στίβο των πωλήσεων στις 28 του προσεχούς Μαρτίου, το Citroën DS 5LS θα εφοδιάζεται με τον 1.600άρη βενζινοκινητήρα τούρμπο THP 160 και THP 200. Και οι δύο θα συνδυάζονται αποκλειστικά με ένα 6άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το DS 5LS με 4,7 m μήκος, 1,84 πλάτος και 1,52 m ύψος, καθώς και μεγάλο μεταξόνιο (2,72 m), είναι σουλουπωμένο αισθητικά με τέτοιο τρόπο που μάλλον θα κάψει καρδιές ανάμεσα στο κινεζικό καταναλωτικό κοινό.

Στην καμπίνα έχει γίνει ευρεία χρήση premium στοιχείων εξοπλισμού, όπως  σύστημα για τον καθαρισμό του εσωτερικού, εμπρός καθίσματα με λειτουργία μασάζ, μπόλικες διακοσμήσεις ξύλου και μετάλλου, ημί-δερμάτινα καθίσματα, ηχοσύστημα υψηλής απόδοσης, δυνατότητα εισόδου στο αυτοκίνητο χωρίς κλειδί, σύστημα ψυχαγωγίας για του πίσω επιβάτες και ανακλινόμενα πίσω καθίσματα.  

[Πηγή carnewschina.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube