Νέο Audi RS7 Dynamic Edition

Νέο Audi RS7 Dynamic Edition

H Audi αποκάλυψε το RS7 Dynamic Edition, μία μέρα πριν από την επίσημη πρεμιέρα του στο New York Auto Show.

Το νέο RS7 Dynamic Edition, που αποτελεί μια σπουδή της Audi για την προβολή του αποκλειστικού προγράμματος εξατομίκευσης της εταιρείας, διαθέτει ανθρακονημάτινο splitter εμπρός, αναθρακονημάτινο διαχύτη και ανθρακονημάτινο κάλυμμα μοτέρ.

Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης σπορ εξάτμιση, δαγκάνες φρένων σε Tornado Red και μαύρες γυαλιστερές ζάντες 21”.

Στην καμπίνα οι αλλαγές είναι λιγοστές, με το αυτοκίνητο να εξοπλίζεται με καθίσματα Valcona επενδεδυμένα με μαύρο δέρμα, ανθρακονημάτινες διακοσμήσεις, ζώνες ασφαλείας Crimson Red, όπως σε απόχρωση Crimson Red είναι και οι ραφές του σαλονιού.

Το σπέσιαλ RS7 Dynamic Edition διαθέτει ανάρτηση DRC που όπως αναφέρει η Audi USA «χρησιμοποιεί ρυθμιζόμενα αμορτισέρ τριών σταδίων που είναι υδραυλικά συνδεδεμένα μεταξύ τους και ενσωματωμένα στο σύστημα Drive Select, συνδυασμένα δε στάνταρ με πίσω σπορ διαφορικό για τη επίτευξη της μέγιστης οδηγικής απόδοσης».

Όπως και το βασικό RS7, έτσι και το Dynamic Edition χρησιμοποιεί το διτούρμπινο 4λιτρο V8 που αποδίδει μέγιστη ισχύ 560 PS που εκτοξεύει το αυτοκίνητο από στάση στα 100 km/h σε 3,7”.

Το νέο Audi RS7 Dynamic Edition, που θα ντεμπουτάρει σήμερα στο Διεθνές Σαλόνι της Νέας Υόρκης, θα ξεκινήσει την καριέρα του στις ΗΠΑ το καλοκαίρι με τιμή εκκίνησης τα $146.945 ή €106.400.

[Πηγή Audi USA]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube