Νέες φωτογραφίες του Geely GC9

Νέες φωτογραφίες του Geely GC9

Η ναυαρχίδα της κινεζικής Geely θα παρουσιαστεί επίσημα στις 15 Δεκεμβρίου, αλλά οι πρώτες φωτογραφίες δόθηκαν ήδη στη δημοσιότητα.

Το GC9 είναι το κορυφαίο μοντέλο της κινεζικής Geely, της εταιρίας που κατασκευάζει πλέον και τα λονδρέζικα ταξί. Οι πλήρεις προδιαγραφές του θα αποκαλυφθούν στις 15 Δεκεμβρίου, όμως ήδη κυκλοφόρησαν επίσημα οι φωτογραφίες του.

Στη γκάμα του Geely GC9 αναμένεται να υπάρχουν εκδόσεις με τρεις κινητήρες: έναν 1,8 turbo, έναν ατμοσφαιρικό 2,4 lt και έναν V6 3,5 lt. Όλοι θα συνδυάζονται με αυτόματο 6άρι κιβώτιο. Υπεύθυνος για την εμφάνιση του GC9 είναι ο Peter Horbury, ο άνθρωπος που ως το 2010 σχεδίαζε μοντέλα της Volvo. Το προφίλ του παραπέμπει στο Ford Mondeo ενώ διάφορες λεπτομέρειες θυμίζουν μοντέλα της θυγατρικής Volvo αλλά και της Kia. Η Geely έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη για το GC9 σε όλα τα επίπεδα: σε τεχνολογία, ασφάλεια, σχεδίαση και οδική συμπεριφορά.

Η σχεδίαση του ταμπλό είναι σύμφωνα με τη Geely επηρεασμένη από τα αρχαία πέτρινα κινέζικα γεφύρια. Αδυνατούμε να εντοπίσουμε την ομοιότητα, όμως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το εσωτερικό του GC9 παραπέμπει σε αυτοκίνητα καταξιωμένων Ευρωπαίων και Ιαπώνων κατασκευαστών, περισσότερο από κάθε άλλο μοντέλο της φίρμας.

[Πηγή: Worldcarfans]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube