Νέες εκδόσεις και αναβαθμισμένος εξοπλισμός για την Ford Mustang Mach-E

Νέες εκδόσεις και αναβαθμισμένος εξοπλισμός για την Ford Mustang Mach-E

H Ford Mustang Mach-E, θέλοντας να παραμείνει ένα από τα κορυφαία ηλεκτρικά SUV, είναι διαθέσιμη σε νέες εκδόσεις με αναβαθμισμένο βασικό εξοπλισμό.

Ford Mustang Mach-E

Η Ford Mustang Mach-E, είναι ένα αυτοκίνητο που κλήθηκε να προσαρμόσει μία ιστορική επωνυμία, όπως αυτή της Mustang στην σημερινή, εξηλεκτρισμένη εποχή της αυτοκίνησης.

Θέλοντας να τονώσει ακόμα περισσότερο το προηγμένο της προφίλ, αλλά και να ενισχύσει περαιτέρω την ασφάλεια και τα επίπεδα άνεσης που προσφέρει σε όλους τους πελάτες της, η νέα, 100% ηλεκτρική Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά σε νέες εκδόσεις με ακόμα πιο πλούσιο και αναβαθμισμένο στάνταρ εξοπλισμό.

Η Ford Mustang Mach-E είναι πλέον διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με νέες εκδόσεις και αναβαθμισμένο βασικό εξοπλισμό

Ford Mustang Mach-E

Αναλυτικότερα, η Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις με κίνηση στους πίσω (RWD) ή και στους τέσσερις τροχούς (AWD), με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες αντίστοιχα. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής και στο μέγεθος της μπαταρίας, με την τυπικής χωρητικότητας (Standard Range) να έχει ωφέλιμη χωρητικότητα 73 kWh και την μεγαλύτερη, εκτεταμένης χωρητικότητας (Extended Range) 91 kWh και αυτονομία που φτάνει έως τα 600 km.

Στη βάση των νέων προσφερόμενων εκδόσεων της Mustang Mach-E βρίσκεται η έκδοση Style RWD 73kWh με κίνηση στους πίσω τροχούς και την μπαταρία τυπικής χωρητικότητας, σύμφωνα με την Ford. Οι υπόλοιπες τρεις εκδόσεις φέρουν την ονομασία Premium και διατίθενται είτε με κίνηση στους πίσω τροχούς και μπαταρία εκτεταμένης χωρητικότητας 91 KWh (Premium RWD ER), είτε με κίνηση σε όλους τους τροχούς με μπαταρία τυπικής χωρητικότητας 73 KWh (Premium AWD SR), είτε μπαταρία εκτεταμένης χωρητικότητας 93 kWh (Premium AWD ER).

Ford Mustang Mach-E

H έκδοση με κίνηση στους πίσω τροχούς και την μπαταρία τυπικής χωρητικότητα αποδίδει μέγιστη ισχύ 269 ίππων και ροπή 470 Nm, με την αντίστοιχη παραλλαγή του μοντέλου με την μπαταρία εκτεταμένης χωρητικότητας να αποδίδει 294 ίππους.

Αντίστοιχα, οι τετρακίνητες εκδόσεις AWD της νέας Ford Mustang Mach-E αποδίδουν 315 και 351 ίππους με την μπαταρία Standard Range και Extended Range αντίστοιχα, με τη μέγιστη ροπή να διαμορφώνεται και στις δύο περιπτώσεις στα 580 Nm, χαρίζοντας πολύ καλές επιδόσεις στο αυτοκίνητο.

Στην κορυφή των διαθέσιμων εκδόσεων της νέας Ford Mustang Mach-E βρίσκεται η τετρακίνητη GT, την οποία υπογράφει η Ford Performance και τροφοδοτείται από την μπαταρία Εκτεταμένης Χωρητικότητας 91 KWh και δύο προηγμένους ηλεκτροκινητήρες στο εμπρός και πίσω άξονα με συνδυαστική απόδοση 487 ίππους και ροπή 860 Nm.

Ford Mustang Mach-E

Όλες οι εκδόσεις της νέας Mustang Mach-E που διατίθενται στη χώρα μας αναβαθμίζονται με πρόσθετα στοιχεία εξοπλισμού, προσφέροντας στον στάνταρ εξοπλισμό τους, τόσο τη λειτουργία περιμετρικής προβολής του αυτοκινήτου (κάμερα 360°), όσο και τους ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες βαμμένους σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Επιπλέον, οι ζάντες ελαφρού κράματος με διάμετρο 19” αποτελούν στάνταρ στοιχείο του βασικού εξοπλισμού όλων των εκδόσεων Premium.

Ταυτόχρονα, για καλύτερη και ακόμα πιο πιστή αναπαραγωγή μουσικής στο πολυτελές εσωτερικό της νέας Mustang Mach-E, οι εκδόσεις Premium AWD διαθέτουν στον βασικό τους εξοπλισμό το high-end και εξαιρετικά αποδοτικό ηχοσύστημα της B&O, το οποίο απέσπασε την κορυφαία διάκριση iF DESIGN AWARD διαθέτοντας σχεδίαση ηχόμπαρας με tweeter εγκατεστημένα στο ταμπλό, κάτω από ένα ανθεκτικό ύφασμα. Για περισσότερη ευκολία και άνεση, στις εκδόσεις Premium AWD του αμιγώς ηλεκτρικού SUV της Ford, η αυτόματη, ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα χώρου αποσκευών είναι επίσης στάνταρ. Επιπλέον των παραπάνω, όλες οι διαθέσιμες εκδόσεις Premium της νέας Mustang Mach-E εφοδιάζονται στάνταρ τώρα με ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα μνήμης 8 θέσεων με διάτρητα πολυτελή καλύμματα από τεχνητό δέρμα Sensico.

Ford Mustang Mach-E

Οι πελάτες της Ford Mustang Mach-E που θέλουν να ρυμουλκούν με άνεση και ασφάλεια μεγάλα οχήματα (τρέιλερ, σκάφη κ.α.) μπορούν πλέον να επιλέξουν τις εκδόσεις Premium με μπαταρία Εκτεταμένης Χωρητικότητας (Extended Range 91KW). Οι συγκεκριμένες εκδόσεις της νέας Ford Mustang Mach-E διαθέτουν πλέον αυξημένη ικανότητα ρυμούλκησης με φρένα, που φτάνει τα 1.500 kg.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube