Νέα σειρά Abarth 595 και 695

Νέα σειρά Abarth 595 και 695

H νέα σειρά Abarth 595 και 695 απλοποιεί τη διαδικασία εξατομίκευσης και προσθέτει στην γκάμα της το χρώμα Orange Racing, εμπνευσμένο από το ιστορικό Fiat 131 Racing Volumetrico Abarth.

Η Αbarth παρουσίασε τη νέα σειρά 595 και 695 που διατηρεί τη βασική της συνταγή, απλοποιώντας όμως τη διαδικασία εξατομίκευσης. Ως αποτέλεσα οι αγοραστές μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να διαμορφώσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους.  

Κάτω από το καπό εξακολουθεί να βρίσκεται ο γνωστός T-Jet κινητήρας των 1,4 lt που αποδίδει 165 PS στην έκδοση 595 και 180 PS στην 695. Και οι δύο είναι διαθέσιμες με τα πακέτα εξοπλισμού Turismo και Competizione με το πρώτο να εστιάζει στο στιλ και τον πλούσιο εξοπλισμό και το δεύτερο να έχει έναν ξεκάθαρο πιο σπορ προσανατολισμό.

Abarth

Αναλυτικότερα, το πακέτο Turismo περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μπάκετ δερμάτινα καθίσματα, όλα τα καλούδια άνεσης και ζάντες 17". Όσο για το Competizione, εξοπλίζεται με μπάκετ καθίσματα της Sabelt από ανθρακόνημα και ζάντες 17" από ελαφρύ κράμα αλουμινίου.

Παράλληλα, η νέα σειρά προσθέτει στην παλέτα της το νέο χρώμα Orange Racing που προκύπτει από μια σύνθεση του κίτρινου και κόκκινου χρώματος του σήματος της Abarth. To χρώμα είναι εμπνευσμένο από το ιστορικό Fiat 131 Racing Volumetrico Abarth.

Αbarth

Η νέα σειρά της Abarth θα είναι διαθέσιμη για παραγγελίες και στην ελληνική αγορά το προσεχές διάστημα, με την τιμή για την απόκτηση κάθε έκδοσης να ανακοινώνεται σύντομα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube