Νέα Porsche 911 Targa, πρώτες φωτογραφίες

Νέα Porsche 911 Targa, πρώτες φωτογραφίες

Επιστροφή στις ρίζες για την Porsche 911 Targa με αναδιπλούμενη μαλακή αντί για συρόμενη γυάλινη οροφή.

Επίσημες φωτογραφίες, ανεπίσημη πηγή. Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της νέας Porsche 911 Targa στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Detroit (NAIAS) οι πρώτες φωτογραφίες της διέρρευσαν ήδη στο διαδίκτυο.

Οι χαρακτηριστικές φαρδιές μεσαίες κολόνες του κεντρικού «Π» και το πίσω τζάμι που αγκαλιάζει το αυτοκίνητο μέχρι τα πλάγια παραπέμπουν κατευθείαν στις πρώτες Porsche 911 Targa της δεκαετίας του '60. Παράλληλα, σε αντίθεση με τις πιο πρόσφατες εκδοχές του μοντέλου που είχαν γυάλινη οροφή η οποία συρόταν κάτω από το πίσω παρμπρίζ, εδώ η οροφή είναι μαλακή και αναδιπλώνεται πίσω από το πίσω κάθισμα, αφού πρώτα ανασηκωθεί ολόκληρο το πίσω μέρος.



Η Porsche 911 Targa θα διατίθεται σίγουρα τόσο με τον κινητήρα της Carrera (3,4 lt με 350 PS) όσο και της Carrera S (3,8 lt με 400 PS). Μένει να δούμε αν θα υπάρχουν και πισωκίνητες εκδόσεις. Το μαύρο αυτοκίνητο των φωτογραφιών φέρει το διακριτικό Targa 4S, που υποδηλώνει την ύπαρξη τετρακίνησης. Και θυμίζουμε ότι η προηγούμενη 911 Targa έβγαινε μόνο σε τετρακίνητες εκδόσεις Carrera 4 και Carrera 4S.



Με την επίσημη παρουσίαση της Porsche 911 Targa στην Έκθεση του Detroit αργότερα σήμερα θα δούμε περισσότερες φωτογραφίες και θα μάθουμε τις διαφορές σε βάρος και λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά σε σχέση με την κουπέ Porsche 911.



[Πηγή: Worldcarfans]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube