Νέα Mercedes-Benz S600, διαρροή φωτογραφιών και προδιαγραφών

Νέα Mercedes-Benz S600, διαρροή φωτογραφιών και προδιαγραφών

Κάμποσες φωτογραφίες της επερχόμενης Mercedes-Benz S600 κυκλοφορούν online, τρεις ημέρες πριν από το επίσημο ντεμπούτο της στο North American International Auto Show

Η εικόνα του εξωτερικού της νέας Mercedes-Benz S600 δεν μας αποκαλύπτει και ιδιαίτερα πράγματα και το μόνο που μπορούμε να παρατηρήσουμε είναι οι τέσσερις εξατμίσεις και τα αναμενόμενα σήματα «S600» και «V12».

Η απεικόνιση των προδιαγραφών της μπροσούρα όμως μας δίνει μια ξεκάθαρη εικόνα της γκάμας που αποκαλύπτει ότι η νέα S600 φορά ένα διτούρμπινο 6λιτρο V12 που αποδίδει ισχύ 530 PS και ροπή 84,6 kgm. To 12κύλινδρο μοτέρ συνδυάζεται φυσικά με αυτόματο σασμάν 7G-TRONIC PLUS, συνδυασμός που δίνει σύμφωνα με τις εργοστασιακές αναφορές 0-100 km/h σε 4,6” και τελική ταχύτητα με ηλεκτρονικό περιοριστή στα 250 km/h.

Άλλες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, πέραν του ότι η S600 θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά ως S-Class με μακρύ μεταξόνιο, στάνταρ εξοπλισμένη με Magic Body Control, Collision Prevention Assist Plus και head-up display.

[Πηγή German Car Forum μέσω Carscoops]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube