Νέα Mercedes-Benz S-Class σε επίσημο σκίτσο

Νέα Mercedes-Benz S-Class σε επίσημο σκίτσο

Η παρουσίαση της νέας γενιάς της Mercedes-Benz S-Class πλησιάζει και η Στουτγάρδη ολοκληρώνει την καλολαδωμένη επικοινωνία της, παρουσιάζοντας ένα σκίτσο του αυτοκινήτου που θα δίνει έμφαση στις εκδόσεις PHEV.

Mercedes-Benz S-Class

Η Mercedes-Benz περιγράφει τη νέα S-Class ως «τρίτο τόπο διαμονής». Πρέπει να ειπωθεί ότι σε αυτή την κατηγορία λιμουζίνας, η έμφαση τώρα δίνεται πολύ περισσότερο στους πίσω επιβάτες, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι ο οδηγός έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Ο πολλαπλασιασμός των οθονών για τους επιβάτες υποτίθεται ότι βελτιώνει την άνεσή τους, ενώ υπάρχει στο πρόγραμμα πλήρης αναδιαμόρφωση του ταμπλό.

Όσον αφορά τον εξωτερικό σχεδιασμό, η μεγαλύτερη αλλαγή θα είναι στα φώτα. Πιο κωνικά, τόσο εμπρός όσο και πίσω. Αυτό το πρώτο επίσημο σκίτσο επιβεβαιώνει τις διαρροές που έχουν κυκλοφορήσει ήδη στο web, με ένα σχέδιο ακόμα πιο κοινώς αποδεκτό, παρόλο που σε γενικές γραμμές η εξέλιξη σε αυτήν την κατηγορία βαδίζει με ασφάλεια πάνω σε ένα συντηρητικό μονοπάτι. 

Mercedes-Benz S-Class

Απομένουν λίγες μέρες πλέον για να ανακαλύψουμε αυτήν τη νέα S-Class που θα πρέπει να πολεμήσει σκληρά στην αγορά, ακόμα κι αν, μέχρι στιγμής, κατάφερε να διατηρήσει στο προβάδισμα των πωλήσεων έναντι στο των Audi A8 και BMW 7 Series.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube