Νέα Mercedes-Benz C-Class AMG Line

Νέα Mercedes-Benz C-Class AMG Line

Νέες φωτογραφίες και πληροφορίες κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ για την έκδοση AMG Line της νέας Mercedes-Benz C-Class 2015.

To AMG Line Exterior Pack της νέας Mercedes-Benz C-Class 2015 δίνει τη δυνατότητα σε όλους όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν την τιμή μιας C63 AMG να αγοράσουν ό,τι πιο κοντινό υπάρχει σε εξωτερική εμφάνιση.

Άλλωστε η Mercedes-Benz C-Class AMG Line θα είναι διαθέσιμη με το εμπορικό λανσάρισμα της νέας C-Class την άνοιξη, τη στιγμή που οι φήμες θέλουν τη C63 AMG να είναι έτοιμη στο τέλος του 2014.



Το αισθητικό πακέτο για το αμάξωμα στη C-Class AMG Line περιλαμβάνει εμπρός προφυλακτήρα της AMG με χρωμιωμένο κάτω χείλος, εμπρός ποδιά, κυψελωτή μάσκα, πλευρικά μαρσπιέ, αλουμινένιο πλαίσιο στα παράθυρα, χρωμέ διακοσμήσεις και ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα. Επιπλέον, η C-Class AMG Line διαθέτει αποκλειστικά σχεδιασμένες γι’ αυτή 5άκτινες 18ιντσες ζάντες και χαμηλωμένη ανάρτηση κατά 1,5 πόντο σε σχέση με τη στάνταρ C-Class.



Τα υπόλοιπα στοιχεία που διαφοροποιούν την AMG Line από την απλή C-Class είναι η διάτρητοι δίσκοι των φρένων με ανάγλυφη αναγραφή «Mercedes-Benz» στις δαγκάνες και διαφορετική διπλή εξάτμιση ενσωματωμένη στον προφυλακτήρα.

Η νέα Mercedes-Benz C-Class που παρουσιάστηκε επίσημα online νωρίτερα μέσα στον Δεκέμβριο, θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της τον Ιανουάριο, στο North American International Auto Show (NAIAS) στο Detroit.

[Πηγήblog.mercedes-benz-passion.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube