Νέα Lexus CT και IS Sport Edition

Νέα Lexus CT και IS Sport Edition

H Lexus λανσάρει την έκδοση Sport Edition για τα ευρωπαϊκά μοντέλα CT και IS.

Η Lexus θα παρουσιάσει στο σταντ της στην ΙΑΑ 2015, στη Φρανκφούρτη, νέες εκδόσεις για τα μοντέλα CT και IS.

Αρχής γενομένης από το CT 200h, τα μοντέλα θα έχουν μια πλειάδα κοσμητικών αλλαγών που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνουν μαύρο φινίρισμα στα χερούλια των θυρών, στη χαρακτηριστική ατρακτοειδή μάσκα της εταιρείας και στον πίσω διαχύτη. Προαιρετικά και η οροφή μπορεί να παραγγελθεί στην ίδια απόχρωση. Νέας σχεδίασης είναι και οι ζάντες με μαύρο φινίρισμα που διατίθενται σε διστάσεις 16” και 17”, υπάρχει παλέτα με εννέα διαθέσιμα χρώματα για το εξωτερικό, ενώ στην καμπίνα, το σαλόνι ντύνεται σε αποκλειστικής σχεδίασης συνδυασμό υφάσματος/ Tahara.

Για την γκάμα του IS, δηλαδή τα IS200t και IS300h, υπάρχει επίσης η οικεία μάσκα, ενώ οι πλευρικοί καθρέφτες και οι 18άρες 5άκτινες ζάντες έχουν επίσης μαύρο φινίρισμα. Η χρωματική παλέτα για το αμάξωμα περιλαμβάνει οκτώ αποχρώσεις. Στην καμπίνα, ο συνδυασμός μαύρου υφάσματος/Tahara ντύνει το σαλόνι, αλλά για την περίπτωση ενσωματώνει διακοσμήσεις Moon Stone στα πάνελ των θυρών και ίδιες ραφές στα μάγουλα των καθισμάτων.

Η ελληνική αντιπροσωπεία δεν έδωσε στοιχεία για την τιμή των αυτοκινήτων, αλλά η Lexus Europe επιβεβαίωσε ότι τα CT και IS Sport Edition θα είναι διαθέσιμα προς παραγγελία μέσα στον Σεπτέμβριο.

[Πηγή Lexus]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube