Νέα και αποχαιρετιστήρια έκδοση για το Honda CR-Z

Νέα και αποχαιρετιστήρια έκδοση για το Honda CR-Z

H Honda παρουσίασε μια νέα έκδοση του CR-Z. Και η ονομασία της υποδηλώνει πως το ιαπωνικό υβριδικό κουπέ μάλλον ετοιμάζεται για τον… αυτοκινητικό παράδεισο.

Η Honda παρουσίασε στην Ιαπωνία μια νέα έκδοση για το CR-Z με την ονομασία Alpha Final Label. Η έκδοση αυτή είναι αρκετά ξεχωριστή καθώς πρόκειται μάλλον για την τελευταία του μοντέλου, που ολοκληρώνει την παραγωγή του.

Υπενθυμίζουμε ότι το Honda CR-Z ήταν το πρώτο υβριδικό κουπέ της ιαπωνικής φίρμας και το πρώτο υβριδικό που ήταν διαθέσιμο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Στην ανακοίνωση της, η Honda τονίζει ότι η έκδοση Final Label του CR-Z είναι ήδη διαθέσιμη στην ιαπωνική αγορά, αλλά δεν αναφέρει εάν αυτή θα διατεθεί και σε κάποια άλλη χώρα.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της, αυτά είναι αισθητικής φύσεως, όπως οι νέες ζάντες 17″, ειδικά σήματα και νέα διακοσμητικά στην καμπίνα. Μηχανικές αλλαγές δεν υπάρχουν και την κίνησή του αναλαμβάνει το υβριδικό σύστημα που αποτελείται από έναν 4κύλινδρο 1.500άρη βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα, με την συνολική ισχύ να φθάνει τους 130 ίππους.

[Πηγή: Honda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube