Νέα Jaguar F-type coupé: Διαρροή φωτογραφιών

Νέα Jaguar F-type coupé: Διαρροή φωτογραφιών

Διέρρευσαν τα τελικά προπλάσματα της Jaguar F-type coupé που θα δούμε στις εκθέσεις το 2014.

Οι πρώτες φωτογραφίες που προορίζονταν για τον φάκελο που θα υποβληθεί για το πατεντάρισμα της πολυαναμενόμενης κουπέ F-type διέρρευσαν από το τμήμα σχεδιασμού της Jaguar. Τα σκίτσα μοιάζουν πολύ με το πρωτότυπο C-X16 που είδαμε το 2011. Το χυτό πίσω τζάμι αναβιώνει σαφώς το σχέδιο της E-type και δίνει περισσότερη έμφαση με τους φαρδείς γοφούς της, που δίνουν στην κουπέ πιο αρρενωπή στάση από τη ανοιχτή F-type.

Από την εμπρός κολόνα και εμπρός δείχνει ίδια με την ανοιχτή F-type. Οι τέσσερις μπούκες των εξατμίσεων μας αφήνουν να υποθέσουμε ότι πρόκειται για τη ναυαρχίδα V8 S των 495 PS. Η γκάμα των μοτέρ προφανώς θα είναι η ίδια με αυτή της ανοιχτής F-type που σημαίνει ότι θα υπάρχει και η V6 με τους 350 PS και η V6 S με τους 381.

Όσον αφορά τη μετάδοση, η F-type coupé θα φορά το ίδιο αυτόματο 8άρι σασμάν που χρησιμοποιεί και η ανοιχτή, με την Jaguar να δηλώνει ότι χειροκίνητο σασμάν θα είναι διαθέσιμο στο μέλλον. Η Jaguar F-type coupé αναμένεται να λανσαριστεί εμπορικά τον επόμενο χρόνο, καθώς εκτιμάται ότι η παραγωγή της θα μπει μπροστά στο τέλος του 2013.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube