Νέα Ford Mustang Mach-E GT: Επίσημες φωτογραφίες και πληροφορίες

Νέα Ford Mustang Mach-E GT: Επίσημες φωτογραφίες και πληροφορίες

Η Ford έδωσε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την πιο ισχυρή εκδοχή της γκάμας της Mustang Mach-E. Έτσι, η GT αποδίδει 465 άλογα και 830 Nm, με μπαταρία 88 kWh.

Η Ford αποκαλύπτει τις επίσημες φωτογραφίες της Mustang Mach-Ε GT, της πιο ισχυρής, τετρακίνητης έκδοσης του ηλεκτρικού SUV της και πρεμιέρας για το Μπλε Οβάλ. Έτσι, ενώ η στάνταρ, πισωκίνητη Mach-E αποδίδει 285 PS, στην περίπτωση της GT με τα δύο ηλεκτρομοτέρ φτάνει τα 465 άλογα και τα 830 Nm. 

Σε αντίθεση με την Tesla, η Ford καθορίζει, ωστόσο, ότι η απόδοση είναι σκόπιμα και αυστηρά περιορισμένη με τη μέγιστη ταχύτητα να έχει κόφτη στα 200 km/h. Όχι όμως και το σπριντ των 0-100 km/h, με τη Mach-E GT να «πυροβολεί» με 3,7 δευτερόλεπτα. Όσον αφορά την αυτονομία, οι μπαταρίες των 88 kWh δίνουν ακτίνα δράσης 500 km στον κύκλο WLTP.

Ford Mustang Mach-E GT

Η Mustang Mach-Ε GT εκτός από τα δύο συγκεκριμένα χρώματά της (Grabber Blue και Cyber Orange θα διατίθεται με ειδικά γι’ αυτήν σχεδιασμένη ταπετσαρία και τιμόνι καλυμμένο με Alcantara.

Για την επαναφόρτισή της, οι πελάτες έχουν το δικαίωμα χρήσης του FordPass, μιας πρόσθετης κάρτας για ηλεκτρικούς χρήστες! Προνόμιο που παρέχει πρόσβαση σε σημεία φόρτισης σε 21 ευρωπαϊκές χώρες Η έκδοση GT μπορεί να φορτίζει με ισχύ έως 150 kW, κάτι που είναι αρκετά καλό στην κατηγορία. Έτσι θα είναι δυνατή η ανάκτηση σχεδόν 120 km αυτονομίας σε μόλις δέκα λεπτά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube