Νέα Chevrolet Corvette Z06: Πρώτη επίσημη φωτογραφία

Νέα Chevrolet Corvette Z06: Πρώτη επίσημη φωτογραφία

Η Chevrolet έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία της νέας Corvette Z06 που μοιάζει ύποπτα παρόμοια με την στάνταρ έκδοση μιας και δεν φορά σταθερή πίσω πτέρυγα.

Chevrolet Corvette Z06 2022

Δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τις 26 Οκτωβρίου για να μάθουμε πώς θα είναι η νέα Corvette Z06. Η Chevrolet έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία ενός αυτοκινήτου που είδαμε να γυρίζει στην πίστα του Nürburgring τους τελευταίους μήνες με πολύ ελαφρύ καμουφλάζ. Προς υπενθύμισή σας, η Z06 είναι για την Corvette μια εκλεπτυσμένη έκδοση, ελαφρύτερη, πιο ισχυρή και προσανατολισμένη για χρήση στην πίστα, ως εκ τούτου με καλύτερες επιδόσεις από τo στάνταρ σπόρτσκαρ.

Αλλά ποια ήταν η έκπληξη από τη στιγμή που η Z06 δεν φορά σταθερή πίσω πτέρυγα, κύριο χαρακτηριστικό των πρωτοτύπων που δοκιμάζονταν μέχρι σήμερα; Όπως μπορείτε να δείτε στο προ μηνός επίσημο video...



Η Chevrolet δεν έχει δώσει ακόμη στη δημοσιότητα τις τεχνικές λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο, αλλά είναι μάλλον σαφές ότι το αεροδυναμικό χαρακτηριστικό που προαναφέραμε θα αποτελεί μέρος ενός πιο σπορ pack που θα πωλείται προαιρετικά. 

Μέχρι στιγμής όμως έχουμε δει ορισμένες λεπτομέρειες όπως οι ζάντες και ο σχεδιασμός του προφυλακτήρα ασπίδας. Να θυμίσουμε πάλι, ότι η νέα Z06 θα φορά τον 5,5λιτρο V8 συνδυασμένο με κιβώτιο της Tremec και ισχύ πάνω από 600 άλογα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube