Νέα Chevrolet Corvette Z06 2015, διαρροή φωτογραφιών

Νέα Chevrolet Corvette Z06 2015, διαρροή φωτογραφιών

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες που απεικονίζουν τη νέα Chevrolet Corvette Z06 διέρρευσαν online, δύο μέρες πριν από το επίσημο ντεμπούτο της στο NAIAS στο Detroit.

Με άκρως επιθετική εμφάνιση η νέα Chevrolet Corvette Z06 2015 υιοθετεί ένα ρωμαλέο αμάξωμα και διάφορα ανθρακονημάτινα αεροδυναμικά στοιχεία, την ίδια στιγμή που στην καμπίνα συναντάμε paddles αλλαγής ταχυτήτων πίσω από το τιμόνι.

Κάτω από το καπό, όπως είχαμε αναφέρει ότι αποκάλυψε η Chevrolet από λάθος, βρίσκεται ένα 8κύλινδρο μοτέρ με ισχύ 628 PS και ροπή 89,7 kgm. Τα χαρακτηριστικά του V8 μέχρι στιγμής είναι άγνωστα και άλλες φήμες το θέλουν ατμοσφαιρικό 7λιτρο, αν και η ροπή του δεν συνηγορεί σε αυτό, άλλες διτούρμπινο, ενώ κάποιες τρίτες ένα μηχανικά υπερσυμπιεζόμενο LT4, που είναι και το πιθανότερο.



Πάντως για όσους έχουν αγωνία, ο χρόνος αναμονής για την αποκάλυψη όλων των λεπτομερειών του μοτέρ της νέας Chevrolet Corvette Z06 δεν αργεί. Υπομονή μέχρι τη Δευτέρα 13/1, οπότε και το North American International Auto Show ανοίγει τις πύλες του για τον Τύπο στο Detroit.

[Πηγήjalopnik.com]


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube