Νέα BMW 8 Series Golden Thunder Edition

Νέα BMW 8 Series Golden Thunder Edition

Ειδική έκδοση της 8 Series με ξεχωριστή εμφάνιση και πλούσιο εξοπλισμό BMW Individual.

Η BMW παρουσίασε τη νέα 8 Series Golden Thunder Edition, μια ειδική έκδοση που έχει στόχο να αναδείξει τις δυνατότητες εξατομίκευσης και τον εξοπλισμό BMW Individual.

Το αμάξωμα είναι βαμμένο σε απόχρωση Sapphire Black metallic ή Frozen Black metallic που συνδυάζονται με χρυσές ζάντες 20" και χρυσά γραφικά στους προφυλακτήρες, τους καθρέφτες, τα μαρσπιέ και την αεροτομή. Επιπλέον, το πακέτο BMW Individual High Gloss Shadow Line προσθέτει μαύρες λεπτομέρειες και μαύρες δαγκάνες φρένων για ακόμα πιο σκοτεινό look, ενώ το αισθητικό πακέτο M sports είναι στάνταρ.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε μαύρες δερμάτινες επενδύσεις Merino leather στα καθίσματα με την επιγραφή "Edition Golden Thunder" στα προσκέφαλα, οροφή από Alcantara και αλουμίνιο σε χρυσή απόχρωση στην κεντρική κονσόλα. Την εικόνα συμπληρώνει το γυαλί CraftedClarity για ορισμένα χειριστήρια και το premium ηχοσύστημα Bowers & Wilkins Diamond Surround.

Η Golden Thunder Edition μπορεί να συνδυαστεί με αμάξωμα Coupé, Convertible και Gran Coupé και με διάφορες εκδόσεις κινητήρα. Η παραγωγή του μοντέλου θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο στο εργοστάσιο της BMW στο Dingolfing.

[Πηγή: BMW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube