Νέα Bentley Flying Spur: Πιο ακριβής χάρη στη τετραδιεύθυνση

Νέα Bentley Flying Spur: Πιο ακριβής χάρη στη τετραδιεύθυνση

Η νέα Flying Spur ολοκλήρωσε την εξέλιξή της και η Bentley έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες για τη λιμουζίνα της που γίνεται πιο κοφτερή στο δρόμο.

Η αθλητικότητα και η ακρίβεια δεν αποτελούν όρους που ακούγονται συχνά στο κέντρο εξέλιξης της Rolls Royce ή της Bentley. Αν και η RR όμως συνεχίζει να βάζει σε προτεραιότητα τη γαλήνια καμπίνα και την άνεση στο δρόμο, το Crewe στρέφεται αργά προς το δυναμισμό. Η Bentley ανακοινώνει ότι το πρώτο αυτοκίνητο στην ιστορία της φίρμας που θα κάνει χρήση τετραδιεύθυνσης θα είναι η νέα Flying Spur που θα ντεμπουτάρει επίσημα στις 11 Ιουνίου.

Είναι μάλιστα αρκετά περίεργο να βλέπουμε τις πρώτες επίσημες εικόνες της Flying Spur σε πίστα και στο όριο. Αυτό δεν είναι πραγματικά το είδος της επικοινωνίας που μας έχει συνηθίσει η Bentley. Αλλά από την άλλη δείχνει μια νέα στρατηγική της φίρμας γι’ αυτή τη Flying Spur, που δεν είναι απαραιτήτως ακατανόητη: Θα της επιτρέψει να απομακρυνθεί σημαντικά από την πραγματική λιμουζίνα της εταιρείας, τη Mulsanne.

Bentley Flying Spur

Και να κλείσουμε με ακόμη μια υπόμνηση των Βρετανών: Η τετρακίνηση του αυτοκινήτου έχει επίσης αναθεωρηθεί: Σε συμβατική χρήση, κινούνται κατ’ αποκλειστικότητα οι πίσω τροχοί, ενώ ροπή στέλνεται και στους εμπρός σε περίπτωση αιφνίδιας απώλειας της πρόσφυσης. Εδώ και πάλι, βλέπουμε ένα σημάδι της επιθυμίας να ενισχυθεί το σπορ πνεύμα της Flying Spur και -γιατί όχι;- να προσελκύσει μια νέα πελατεία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube