Μοναδική έκδοση Pagani Huayra NC με 830 άλογα

Μοναδική έκδοση Pagani Huayra NC με 830 άλογα

Λίγο πριν την αντικατάσταση της Huayra, η ιταλική φίρμα hypercar κατασκεύασε την τελευταία ειδική έκδοσή της, την Pagani Huayra NC με απόδοση 830 PS.

Pagani Huayra NC

Έντεκα χρόνια ύστερα από την παρουσίασή της και λίγο πριν αντικατασταθεί, κάθε Huayra που οδηγεί το μοντέλο όλο και πιο κοντά στο τέλος της καριέρας του συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Τι ίδιο κάνει και η πολύ πρόσφατη Pagani Huayra NC.

Αυτές τις ημέρες, το τμήμα Pagani Special Project που ασχολείται με τις ειδικές εκδόσεις των μοντέλων της εταιρείας, παρέδωσε την ειδική έκδοση Pagani Huayra NC, με τα διακριτικά «NC» να παραπέμπουν στα αρχικά του ονόματος του εκλεκτού ιδιοκτήτη της. Προφανώς μιλάμε για μοναδική έκδοση της Huayra η οποία και αποκαλύφθηκε μέσω facebook και της σελίδας Pagani China.

Pagani Huayra NC

Η έκδοση Pagani Huayra NC ξεχωρίζει από το σκούρο μπλε χρώμα της και τις κόκκινες λωρίδες που τη διατρέχουν σε καπό και οροφή, αλλά και από τα επίσης κόκκινα ένθετα στους προφυλακτήρες.

Το εσωτερικό της είναι μια αντανάκλαση του εξωτερικού της συγκεκριμένης Huayra με μπλε και κόκκινες επενδύσεις, ενώ όπως και στο καπό ενσωματώνει έντονα τις ανθρακονημάτινες λεπτομέρειες.

Pagani Huayra NC

Ο κινητήρας της μοναδικής Pagani Huayra NC είναι ο 6λιτρος V12 bi-turbo που φορούν και οι υπόλοιπες Huayra, αποδίδει όμως περίπου 100 ίππους περισσότερους, φτάνοντας έτσι τους 830.

Η ισχύς περνάει κι εδώ στον πίσω άξονα μέσω ενός 7τάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Όμως, ένα ακόμη στοιχείο διαφοροποίησής της από τις υπόλοιπες εκδόσεις της Pagani Huayra, είναι η μείωση του συνολικού βάρους της κατά 110 κιλά.

Pagani Huayra NC

Η Pagani Huayra λοιπόν, κλείνει κατά πάσα πιθανότητα την καριέρα της με μια ακόμα πιο εμβληματική έκδοση, λίγο πριν τη διαδεχθεί η νέα πρόταση της Pagani Automobili S.p.A. που θα παρουσιαστεί στο Milano στις 12 Σεπτεμβρίου του έτους που διανύουμε. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube