Μία πρώτη γεύση από το νέο Kia Niro

Μία πρώτη γεύση από το νέο Kia Niro

H Kia μας δίνει μια πρώτη γεύση από το νέο Niro, λίγες ημέρες πριν από την επίσημη παρουσίαση του στις 25 Νοεμβρίου.

Μόλις μια εβδομάδα μετά από την παρουσίαση του πρωτότυπου EV9, η Kia ετοιμάζεται να παρουσιάσει την δεύτερη γενιά του δημοφιλούς crossover Niro, στο Seoul Mobility Show.

To Kia Niro αποτελεί μοντέλο υψίστης σημασίας για τον Κορεάτη κατασκευαστή έχοντας πουλήσει μέχρι σήμερα πάνω 200.000 κομμάτια στην Ευρώπη, ενώ αποτέλεσε τη βάση για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μάρκας, το e-Niro. 

Σε αντίθεση με το νέο EV6,  το νέο e-Niro αναμένεται να βασίζεται στην πλατφόρμα της συμβατικής έκδοσης του μοντέλου, όπως άλλωστε και ο προκάτοχος του. Εικάζεται επίσης ότι το Νiro θα εξακολουθήσει να διατίθεται σε υβριδική και plug-in hybrid έκδοση, πέρα από την αμιγώς ηλεκτρική.  

Kia Niro

To νέο Νiro όπως φαίνεται και στις πρώτες φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Kia θα είναι στιλιστικά εμπνευσμένο από το πρωτότυπο HabaNiro του 2019. Αυτό σημαίνει ότι το crossover θα έχει πιο έντονες εκτός δρόμου πινελιές συγκριτικά με το προγενέστερο μοντέλο.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή η σχεδίαση του νέου Niro θα παντρεύει την οικολογική συνείδηση με την οδηγική απόλαυση.

Στις εικόνες διακρίνεται μια ανανεωμένη έκδοση της χαρακτηριστικής γρίλιας «Tiger Nose» της Κia και βαφή διπλής απόχρωσης.

Kia Niro

Οι φωτογραφίες του εσωτερικού απεικονίζει μια νέα διάταξη η οποία κινείται στη σχεδιαστική γλώσσα του EV6, με τιμόνι δύο ακτίνων και το ταμπλό να φιλοξενεί δύο μεγάλες οθόνες.

Για αναλυτικές λεπτομέρειες γύρω από το νέο Kia Νiro θα πρέπει να αναμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση του την προσεχή Πέμπτη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube