Μια περίεργη Ferrari FF γυρίζει στο Fiorano [video]

Μια περίεργη Ferrari FF γυρίζει στο Fiorano [video]

Στην πίστα του Fiorano δοκιμάζεται αυτές τις μέρες μια Ferrari FF που ακούγεται πολύ πιο αγριεμένη από την έκδοση παραγωγής.

Η Ferrari FF, το μοναδικό τετραθέσιο και τετρακίνητο μοντέλο στη γκάμα της ιταλικής εταιρίας, φαίνεται πως ή θα ανανεωθεί σύντομα ή θα αποκτήσει ένα προαιρετικό σπορ πακέτο με πολύ πιο θορυβώδη εξάτμιση.

Η μαύρη FF που συνελήφθη να γυρίζει στο Fiorano κάνει σημαντικά περισσότερο θόρυβο από την FF παραγωγής. Σύμφωνα με τον άνθρωπο που κατέγραψε το video, η εξάτμισή της ακουγόταν πιο δυνατά ακόμα και από αυτή των LaFerrari που γυρνούσαν την ίδια μέρα στην πίστα. Άλλωστε, από το αυξημένο μήκος των απολήξεων είναι εμφανές ότι η ιταλική εταιρία πειραματίζεται με το σύστημα εξαγωγής της FF.

Δεν θα ήταν παράλογο η Ferrari να εξελίσσει μια ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου, αφού η FF κλείνει ήδη τέσσερα χρόνια παρουσίας στην αγορά. Ωστόσο είναι δύσκολο να δεχθούμε ότι το πιο πρακτικό και καθημερινό μοντέλο της Ferrari θα κάνει υπό κανονικές συνθήκες τόση φασαρία, οπότε είναι πιθανότερο να πρόκειται για κάποιο σπορ πακέτο που θα διατίθεται ως έξτρα στους αγοραστές της FF.

[Πηγή: Marchettino]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube