Μέσα στο 2014 η νέα γενιά του Škoda Fabia

Μέσα στο 2014 η νέα γενιά του Škoda Fabia

Το σουπερμίνι της Škoda θα αντικατασταθεί από ένα εντελώς καινούργιο μοντέλο μέσα στο 2014

Κατά την διάρκεια της επόμενης χρονιάς θα παρουσιάσει η Škoda την τρίτη γενιά του σουπερμίνι της, του Fabia.

Αναλυτικότερα, πηγές μας στην Škoda αναφέρουν ότι η νέα γενιά του Fabia θα είναι ένα εντελώς καινούργιο μοντέλο με αυξημένες όλες του τις διαστάσεις για δημιουργία καλύτερων χώρων, ενώ από πλευράς σχεδίασης θα δείχνει σύγχρονο και εναρμονισμένο με τη νέα εταιρική σχεδιαστική ταυτότητα των σύγχρονων μοντέλων της φίρμας. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας, η Škoda θέλει να προσδώσει μια πιο δυναμική και νεανική εικόνα στο σουπερμίνι της.

Στο εσωτερικό, θα υπάρξει καθολική αναβάθμιση στα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, ενώ θα το νέο Fabia θα υιοθετεί και όλα τα σύγχρονα συστήματα πολυμέσων του γκρουπ VW.

Ακόμα, οι αλλαγές στα μηχανικά μέρη θα βελτιώσουν την οικονομία και την ποιότητα λειτουργίας. Η τρίτη γενιά του νέου Škoda Fabia θα είναι ελαφρύτερη και θα εφοδιάζεται με όλους τους νέους 3κύλινδρους και 4κύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου του ομίλου, συμπεριλαμβανομένου και του 3κύλινδρου 1.000άρη των 60 ίππων που χρησιμοποιεί και το Citigo. Ακόμα, οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για «άλμα» στον τομέα της ποιότητας κύλισης και των οδικών χαρακτηριστικών.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube