Μερική αποκάλυψη για το ανανεωμένο Αudi e-tron

Μερική αποκάλυψη για το ανανεωμένο Αudi e-tron

Στα πλαίσια του Ε-Cannonball στο Αμβούργο, η Audi έκανε μερική αποκάλυψη του ανανεωμένου e-tron που θα λανσαριστεί με νέα εμφάνιση, νέα μπαταρία, πιο αποδοτικά μοτέρ και μεγαλύτερη αυτονομία.

Τα Audi e-tron και e-tron Sportback έκαναν ντεμπούτο το 2018 και το 2019 αντίστοιχα και η ώρα της ανανέωσης τους πλησιάζει. Έτσι, στα πλαίσια του Ε-Cannonball στο Αμβούργο, ο Γερμανός κατασκευαστής παρουσίασε ένα πρωτότυπο του φρεσκαρισμένου ηλεκτρικού SUV το οποίο ήταν κρυμμένο κάτω από ένα ειδικά σχεδιασμένο καμουφλάζ, μαρτυρώντας μερικές από τις στιλιστικές αλλαγές του μοντέλου.

Συγκεκριμένα μπορούμε να διακρίνουμε ότι η γρίλια έχει αποκτήσει νέα σχεδίαση, ενώ ανασχεδιασμένοι είναι οι προβολείς και οι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω. 

Ωστόσο, οι σημαντικές αλλαγές που θα φέρουν τα νέα e-tron και e-tron Sportback βρίσκονται κάτω από το καπό. Τα δύο ηλεκτρικά SUV θα διαθέτουν πιο αποδοτικά ηλεκτρικά μοτέρ και ένα αναθεωρημένο σύστημα ανάκτησης ενέργειας.

Αudi e-tron

Τα μοτέρ θα συνεργάζονται με μια μια νέας γενιάς μπαταρία μεγαλύτερη σε χωρητικότητα από τα τωρινά μοντέλα. Θυμίζουμε ότι το e-tron εξοπλίζεται με μια μπαταρία χωρητικότητας 95 kWh. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Autocar, η αυτονομία του νέου e-tron θα αγγίζει τα 600 km. 

Το φρεσκάρισμα των δύο ηλεκτρικών SUV της Audi θα επεκτείνει τον κύκλο ζωής τους μέχρι το 2025, όπου θα αντικατασταθούν από ένα νέο ηλεκτρικό SUV-ναυαρχίδα που πιθανότατα θα ακούει στο όνομα Q8 e-tron. Tέλος, τα νέα e-tron και e-tron Sportback αναμένεται να παρουσιαστούν προς τα τέλη του 2022.

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube