Mercedes-Benz: Νέα έκδοση AMG Line για την ηλεκτρική EQC

Mercedes-Benz: Νέα έκδοση AMG Line για την ηλεκτρική EQC

Η γκάμα της Mercedes-Benz EQC 4MATIC επεκτείνεται με νέα βασική έκδοση και πακέτο AMG Line.

Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε την επέκταση της γκάμας της ηλεκτρικής EQC 400 4MATIC, με την προσθήκη νέας βασικής έκδοσης εξοπλισμού και του πακέτου AMG Line.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Mercedes-Benz EQC 400 4MATIC

Η νέα Mercedes-Benz EQC 400 4MATIC AMG Line ξεχωρίζει από το αισθητικό πακέτο που περιλαμβάνει μαύρο κάλυμμα γρίλιας με δύο οριζόντιες λεπίδες, ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός με διαφορετικές πλευρικές εσοχές, πεντάκτινες ζάντες της AMG σε απόχρωση tantalum grey, προεκτάσεις των μαρσπιέ με σκαλοπάτια από αλουμίνιο καθώς και πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη και χρωμιωμένη διακοσμητική λωρίδα.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε σπορ καθίσματα με επενδύσεις από συνθετικό δέρμα Artico και Dinamica microfibre, flat-bottom τιμόνι με επένδυση από nappa leather, ραφές από rosé gold ή medium grey, λεπτομέρειες σε στυλ carbon-fibre, πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι και πατάκια της AMG. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης κάλυμμα του χώρου αποσκευών, εσωτερικό φωτισμό, Active Parking Assist με Parktronic, ηχομονωτικά και θερμομονωτικά κρύσταλλα, premium ηχοσύστημα κ.α.

Η εμπορική πορεία της νέας γκάμας EQC 400 4MATIC θα ξεκινήσει από τον Μάη, με τιμές από €66.068,80 στη Γερμανία για τη βασική έκδοση που θα έχει τον ίδιο εξοπλισμό σε ολόκληρη την Ευρώπη, και από €73.208,80 για την πλούσια AMG Line.

Από το 2019 που κυκλοφόρησε μέχρι και σήμερα, η Mercedes-Benz έχει πουλήσει περίπου 20.000 μονάδες της EQC σε ολόκληρο τον κόσμο. Η γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων της γερμανικής φίρμας απέκτησε πρόσφατα νέο μέλος με την μικρότερη EQA ενώ αναμένονται αντίστοιχα μοντέλα και σε άλλες κατηγορίες (EQB, EQE, EQS κτλ).

[Πηγή: Mercedes-Benz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube