Με 1.000 PS η επόμενη Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Με 1.000 PS η επόμενη Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

H νέα Alfa Romeo Giulia θα είναι αμιγώς ηλεκτρική κάνοντας ντεμπούτο το 2025 με την κορυφαία έκδοση Quadrifoglio να έχει ισχύ 1.000 PS.

Alfa Romeo Giulia

Το αφεντικό της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, επιβεβαίωσε ότι η νέα γενιά της ιταλικής μπερλίνας θα ακολουθήσει το δρόμο της ηλεκτροκίνησης.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στο Autocar, ο CEO της φίρμας ανέφερε ότι η νέα Giulia θα είναι αμιγώς ηλεκτρική. Στη βάση της γκάμας της θα βρίσκεται μια έκδοση με ισχύ 345 PS, έπειτα η έκδοση Veloce θα αποδίδει περίπου 790 PS και στην κορυφή της γκάμας θα βρίσκεται η έκδοση Quadrifoglio με την ισχύ της να αγγίζει τους 1.000 ίππους.

Alfa Romeo Giulia

Όσο για την αυτονομία της νέας Giulia, o Ιmparato υποσχέθηκε ότι θα φτάνει τα 700 km.

Eπιπλέον, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην σημαντικότητα του εξηλεκτρισμού της μάρκας. «Στρεφόμαστε στην ηλεκτροκίνηση γιατί πρέπει, εάν δεν το κάνουμε η Alfa Romeo θα πεθάνει. Οι πελάτες θα την εκτιμήσουν, δε θέλω να έχουν περιορισμούς θέλω να την αγαπήσουν».

Alfa Romeo Giulia

Η νέα Giulia αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το 2025 και θυμίζουμε ότι στόχος της Alfa Romeo είναι να διαθέτει μέχρι το 2027 μια αμιγώς ηλεκτρική γκάμα.

Πηγή: Autocar

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube