McLaren: Ανακοινώθηκε μία P1 GT «Long Tail»

McLaren: Ανακοινώθηκε μία P1 GT «Long Tail»

Η τέταρτη! Σαφώς, η McLaren δεν λέει να τελειώνει με τις ειδικές εκδόσεις. Ύστερα από την πρόσφατα 600 LT, η βρετανική φίρμα ανακοίνωσε μια P1 GT «Long Tail», το τέταρτο μοντέλο του είδους του ύστερα από τις F1, 675 και 600.

Η ιστορία της McLaren είναι σεσημασμένη από ακραία μοντέλα, αλλά μερικά από αυτά είναι πιο συλλεκτικά από άλλα. Αυτή ήταν η περίπτωση της F1 και ειδικά της παραλλαγής της «Long Tail», η οποία ντεμπουτάρισε με την αγωνιστική έκδοση GTR πριν αποκτήσει έκδοση, ομολογκαρισμένη για να κυκλοφορεί στο δόμο, την F1 GT Long Tail.

Σήμερα, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Η ειδικός στην αποκατάσταση κλασικών αυτοκινήτων και στη μετατροπή τους σε αγωνιστικά μετατροπές, βρετανική Lanzante, μας δείχνει μια πρώτη εικόνα ενός μοναδικού αυτοκινήτου που θα παρουσιαστεί στο Festival of Speed στο Goodwood, σε λίγες μέρες, στην Αγγλία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ H McLaren αποκαλύπτει τη νέα 600 LT [video]

Πρόκειται για μια έκδοση δρόμου της P1 GTR, σε διαμόρφωση Long Tail. Η άξια κληρονόμος της F1 GT Long Tail, αλλά με τη μορφή μιας P1 που θα διατηρήσει τον υβριδικό κινητήρα της, με απόδοση για την περίσταση λίγο κάτω από τα 1.000 άλογα.

Βάσει της παράδοσης και του ονόματος, φυσικά, των μοντέλων «LT», το πίσω μέρος θα επεκταθεί γενναιόδωρα και θα περιλαμβάνει μια επιβλητική σταθερή πτέρυγα. Ένα αυτοκίνητο με προδιάθεση για χρήση στην πίστα που θα πρέπει να ικανοποιεί επίσης το συλλέκτη που έκανε την παραγγελία.

Αυτός ο πελάτης, ο οποίος επιθυμούσε να παραμείνει ανώνυμος, προέρχεται από τη Μέση Ανατολή. Έτσι θα επωφεληθεί από τη δεύτερη δημιουργία του Lanzante με βάση την P1 ύστερα την P1 LM.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube