McLaren 650S by MSO

McLaren 650S by MSO

Το τμήμα εξατομίκευσης της McLaren βάζει χέρι στη νέα 650S.

Το τμήμα Special Operations της McLaren, MSO, ασχολείται με την εξατομίκευση των μοντέλων της βρετανικής φίρμας και αυτή τη στιγμή δειγματίζει στην Κίνα μια 650S με βελτιωμένα αεροδυναμική βοηθήματα, και όχι μόνο.

Η μοναδική προς το παρόν MSO 650S Coupe, προσφέρεται και σε Spider, είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα “Agrigan Black” και είναι μεταλλική βαφή με νιφάδες σε βαθύ ρουμπινί. Τα διαφοροποιημένα αεροδυναμικά βοηθήματα στο εμπρός σπόιλερ, στις εισαγωγές αέρα, τα πλευρικά μαρσπιέ και ο διαχύτης (εμπνευσμένος σχεδιαστικά από το McLaren 12C GT3) είναι από ανθρακονήματα και διαθέτουν πιο επιθετική σχεδίαση. Διαφορετικά αλλά από το ίδιο υλικό είναι και τα καλύμματα του κινητήρα, ενώ οι σκουρόχρωμοι τροχοί είναι ντυμένοι με ελαστικά Pirelli P Zero Corsa.

Στο εσωτερικό, συναντάμε νέα ανθρακονημάτινα αγωνιστικά καθίσματα στα πρότυπα της κορυφαίας P1 (15 kg ελαφρύτερα) υπενδεδυμένα με μαύρο δέρμα. Οι διακοσμητικές φάσες είναι από ανθρακονήματα και τα χειριστήρια έχουν επένδυση μαύρου gloss.

Τέλος, όπως προαναφέραμε, η MSO 650S αποτελεί μοναδικό κομμάτι και απλά διεγματίζει τα νέα ανταλλακτικά κομμάτια εξατομίκευσης της νέας 650S, με μερικά όμως εξ αυτών να μπορούν να τοποθετηθούν και στην 12C. Για παράδειγμα, τα πλευρικά μαρσπιέ κοστίζουν 6.200 ευρώ και ο πίσω διαχύτης 8.800 ευρώ, πάντα και για τα δύο μοντέλα.

[Πηγή: McLaren Automotive]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube