Mahindra: Facelift για το XUV500

Mahindra: Facelift για το XUV500

Τρία χρόνια μετά την παρουσίασή του, το crossover ανανεώνεται.

Το XUV500 είναι ένα επταθέσιο SUV που λανσαρίστηκε το 2012. Με ατού τους μεγάλους χώρους για τις δύο εμπρός σειρές καθισμάτων, τις καλές επιδόσεις, την καλή ποιότητα κύλισης και τον πλήρη εξοπλισμό ασφάλειας, ήταν η πρόταση της Mahindra στην κατηγορία των μεγάλων crossover.

Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής SUV στην Ινδία, που έχει επίσης εξαγοράσει την κορεατική SsangYong - που επίσης ειδικεύεται στα εκτός δρόμου οχήματα -, διαπραγματεύεται την αγορά του σχεδιαστικού οίκου Pininfarina και ήταν ένας από τους «μνηστήρες» της Saab, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο αναπτυσσόμενο αυτό segment όχι μόνο για την τοπική αγορά αλλά και για εξαγωγές.

Το ανανεωμένο XUV500 έχει κυρίως κοσμητικές αλλαγές στο αμάξωμα, με τις περισσότερες να εντοπίζονται στο εμπρός μέρος. Σε σχέση με τον προκάτοχό του, διαθέτει ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα με τους προβολείς ομίχλης τοποθετημένους ακριβώς από κάτω, νέα, χρωμιωμένη μάσκα και προστατευτική ποδιά από βουρτσισμένο αλουμίνιο.

Στο προφίλ, η μόνη διαφορά είναι οι 10κτινες ζάντες και στο πίσω μέρος το μόνο που έχει αλλάξει είναι το μεγαλύτερο περίγραμμα στη θέση της πινακίδας κυκλοφορίας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία για τα μηχανικά μέρη ή το εσωτερικό. Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στην Ινδία τον επόμενο μήνα

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube