Koenigsegg: Kαλωσορίζει το 2022 με μια teaser φωτογραφία του νέου της hypercar

Koenigsegg: Kαλωσορίζει το 2022 με μια teaser φωτογραφία του νέου της hypercar

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γιορτάσει μια αυτοκινητοβιομηχανία την έλευση της νέας χρονιάς. Ο καλύτερος όμως είναι να εμφανίσεις teaser ενός project πάνω στο οποίο δουλεύεις και αυτό ακριβώς επέλεξε να κάνει η Koenigsegg μέσα από τα social media.

Στη σελίδα της Σουηδικής εταιρείας στο facebook, την παραμονή της πρωτοχρονιάς, ανέβηκε μια teaser φωτογραφία ενός hypercar, το οποίο όπως όλα δείχνουν αποτελεί το νέο της project για τη χρονιά που μόλις μπήκε.

Koenigsegg_teaser_2022

Στη φωτογραφία βλέπουμε την σιλουέτα του νέου Koenigsegg, στο οποίο διαφαίνονται κάποια τμήματα τα οποία παραπέμπουν στα αντίστοιχα κάποιων από τα παλαιότερα μοντέλα της εταιρείας. Για παράδειγμα η σχεδίαση των πίσω φώτων παραπέμπει στα αντίστοιχα του CCX του 2006, ο διαχύτης ακολουθεί την έντονη κλήση τoυ αντίστοιχου του Agera και το μπροστινό splitter με τη σειρά του παραπέμπει στο αντίστοιχο του CCR.

Το σύνολο της σχεδίασης όπως και να’χει, δε ξεφεύγει από τα αισθητικά ξεχωριστά πρότυπα των μοντέλων της Koenigsegg, με χαρακτηριστικότερο όλων την σχεδίαση του πίσω παρμπίζ κάτω από το οποίο φιλοξενείται ο εκάστοτε κινητήρας.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα εντυπωσιακό hypercar σε αισθητικό επίπεδο κάτι που αναμένεται να ισχύει και σε μηχανολογικό, όπως συνηθίζει άλλωστε να κάνει η Koenigsegg σε κάθε νέο της μοντέλο. 

Koenigsegg_G_meter

Αξίζει να σημειωθεί δε, πως φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την παράδοση του πρώτου hypercar ευρείας παραγωγής της εταιρείας, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο την πεποίθηση πως το νέο της hypercar θα εντυπωσιάζει σε όλα τα επίπεδα, αποτίνοντας με αυτό φόρο τιμής στο CC8S.

Περισσότερες λεπτομέρειες βεβαίως θα μάθουμε τους προσεχείς μήνες...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube