Koenigsegg: Έβγαλε ταινία μικρού μήκους! [video]

Koenigsegg: Έβγαλε ταινία μικρού μήκους! [video]

Δείτε τον Christian von Koenisgegg να πρωταγωνιστεί στο "Time to Reign" μαζί με το προσωπικό του Reggera.

Ο Christian von Koenigsegg φαίνεται πως βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο μέσα στο γεμάτο πρόγραμμά του για να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη μικρού μήκους ταινία της εταιρείας του!

Η ταινία με τίτλο "Time to Reign: A Koenigsgegg Mini Blockbuster" έκανε πρεμιέρα σήμερα στον YouTube και απεικονίζει τον ιδρυτή και CEO της Koenigsegg να πλένει το προσωπικό του Regera χορεύοντας κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο του Ängelholm. O Christian δέχεται ένα τηλεφώνημα από την Veronica η οποία του ζητά να της πουλήσει το αυτοκίνητο, κάτι το οποίο αμέσως αρνείται.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκινάει μια περιπέτεια (η οποία περιέχει και τοποθέτηση προϊόντος) με ειδικούς πράκτορες να κλέβουν το Koenisgegg Reggera μέσα από μια αποθήκη στα κεντρικά της Koenigsegg που φυλάσσεται από μια παραστρατιωτική οργάνωση. Φυσικά, από την χιουμοριστική ταινία δεν θα μπορούσε να λείπουν και οι σκηνές καταδίωξης, με το Reggera και δύο παλιά μοντέλα της Volvo.

Το σενάριο και η παραγωγή της ταινίας έγιναν 100% από εργαζόμενους της Koenigsegg (κάτι μας λέει πως έβαλε το χεράκι του και ο γιος του,  Sebastian, ενώ σε κάποια σκηνή εμφανίζεται και η σύζυγός του Halldora. Αφού σας προετοιμάσαμε κατάλληλα, σας αφήνουμε να δείτε την ταινία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube